Hvilka samt mängd utväljes efter
smak og tillgång, exempelvis morötter, gulbetor, blomkål, knipplök, rädisor,
sockerärtor, vaxbönor og broccoli.
Till detta kunne nyttjas 50 gram
rumsvarmt smör, några få teskedar tryffelolja, skalet utav en citron samt
worcestershiresås.
• Ansa grönsakerna skärandes dem
i önskade bitar.
• Rör ihop smör, tryffelolja,
citronskal samt några droppar utav worcestershiresåsen.
• Ångkoka grönsakerna, i
exempelvis ett durkslag i en större gryta med kokande vatten i botten. Känn av
när du anser det varandes färdigt, det brukar gå relativt kvickt.
• Låt grönsakerna rinna av, lägg
dem sedan i önskad behållare samt klicka ned smöret däri, rörandes runt.
Önskar man ha kött till ovan
grönssakssallad så kunne stekt fläsk eller rökt fisk passa ypperligt till.
~
Nessun commento:
Posta un commento