3 deciliter grov bulgur
150 gram gröna bönor
150 gram vaxbönor
2 salladslökar
2 matsked pressad citron
1 deciliter, eller mer, strimlad
bladpersilja
1 deciliter, ungefär, nedklippt
dill
1 deciliter grovhackade valnötter
några matskedar strimlad mynta
• Koka bulguren enligt
anvisningarna på förpackningen.
• Sjud under tiden bönorna mjuka
kvickt, i saltat vatten, låt dem sedan ånga av i ett durkslag og skiva dem
sedan, skiva tillikt salladslökarna läggandes dem i en stor skål, blanda
omedelbart ned den pressade citronen då salladslökarna annars kvickt blir
beska.
• Vänd ner bulgur, bönor og
örterna samt nötterna.
• Salladen är godast ljummen og går att värma i mikron om det behöves.
• Salladen är godast ljummen og går att värma i mikron om det behöves.
~
Nessun commento:
Posta un commento