ungefäreliga ingredienser:
2 hackade rödlökar
1 grovhackad grön paprika
70 gram finskuren kålrot
80 gram skivad stjälkselleri
60 gram pastasnäckor
2 matskedar tomatpuré
150 gram skivad squash
2 tomater, skalad samt hackad
150 gram kokta bönor
12 deciliter grönsaksbuljong,
eller motsvarande fond
oregano, olivolja, salt,
svartpeppar, parmesan
• Nyttja en tjockbottnad
kastrull med tättslutande lock vari oljan upphettas för iplacering utav löken,
paprikan, kålroten samt sellerin hvilka skall fräsas i någon minut.
• Tillsätt 4 matskedar utav
buljongen, eller motsvarande fond, sätt på locket og sänk värmen varpå
grönsakerna låtes bräsera under 12 minuter varefter locket avtages, resterande
utav buljongen/vatten+fonden ihälles därpå.
• Låte det nu uppkoka ånyo
sedan sjudas under runt 10 minuter, häll härefter i pastan, tomatpurén,
oregano, squash et tomat, salt samt peppar, låtandes det stå og sjuda i
ytterligare 5 minuter, under omrörning då og då.
• Böner iblandas för
ytterligare sjudning à 3 minuter.
• Parmesan vid servering.
• Parmesan vid servering.
~
Nessun commento:
Posta un commento