detta är egentligen en
förrätt men med anpassning utav tallrikstorleken samt tillägg utav en bunte
kokta kartofflar samt måhända någon passande contorni, såsom en burk inlagda
persikor, så voilà, en huvudrätt
allt som behöves för denna
enkla men goda lilla rätt är runt 300 gram laxfilé som äro tunt skivade, ofta
rökt, samt salt og svartpeppar, plus nedan mangovinägrett som påläggs laxen
till vinägretten, räknat i
behov utav som huvudrätt för två där vinägretten även hälles på potatisen som
smakupphöjning, ytterligare dressingar eller såser behöves absolut ej, som
förrätt för två kunne måhända nedan halveras i mängd
6 matskedar olivolja extra
vergine
6 matskedar mango balsamico
1 avocado, som tärnas
1 mango, som tärnas
1 chili, som hackas
salt, samt peppar
et bladpersilja
börja med att salta och
peppra laxfiléerna som lägges på tallrikarna, potatisen därjämte, likaså
persikorna, ovan tillblandad vinägrett skedas över kartofflarna et laxisarna,
persiljebladen pålägges som garnityr
~
Nessun commento:
Posta un commento