venerdì 13 giugno 2008

Once You Go Black, You Never Wanna Go Back

~
that’s why 90 percent
of the American Virgin islanders voted for Obama,

to get there first

~


This is a mix of the earlier swedish posts: ‘Once You Go Black’ & ‘När de jungfrueliga får välja

Media: Dagbladet, SvD, Dagen, La Vanguardia, Politiken, Politiken

Other swedish blogs about: , , , , , , , ,

5 commenti:

Anonimo ha detto...

Obama är lika vit som han är svart.
Han är mulatt, varför envisas med "svart" Ger det högre politiska poäng? Nu måste jag tillbaks till hetaste diskussionen om EM - på Flashback.

Anonimo ha detto...

Hussein Barak Obama är muslim. Hans pappas släkt är muslimer från Nigeria, och han växte upp i Indonesien med en indonesisk styvfar som är muslim. Barak Hussein Obama gick i Madrasa under barnaåren i Jakarta. Han är en ulv i fårakläder, hans färg är det MINSTA av alla problem. Och vänstern älskar givetvis Barak Hussein Obama, de älskar alla muslimer för att muslimer hatar USA. Problemet är att muslimer hatar vänstermänniskor än mer: för att de är ateister och feminister och bögälskare. Vänstern är med andra ord nyttiga idioter.

Anonimo ha detto...

Obama har under 20 år just lämnat den "svarta" kyrkan vars problem är att dess ledare utalar sig i rasistiska lögner. Han har en muslimsk bakgrund och en politiskt radikal pappa.
Demokraternas nomineringsval var signifikant för pressens kvinnohat hellre än "vitt" rashat. Obama vann för att vita röstade på honom förutom praktiskt tagit alla svarta.

Anonimo ha detto...

Vilka människor det finns alltså. "Är det minsta av hans problem", om hans främsta fördel i kampen om väljarna - just att han är mörkhyad och att många antagligen röstar på honom enbart därför, därför att det "är dags".

Jag skulle absolut inte rösta på Obama, men det därför att han ger intrycket av en väldigt annorlunda politik än alternativet när han i själva verket är en ungefär lika god kålsupare. Det räcker ju att se på vad hans politiska karriär hittils inneburit.

A-K ha detto...

Är det bara jag som ser humorn i den här skrivelsen? Allt måste inte alltid tas på största allvar. Sedan måste jag väl själv dock tillägga att kommentarer såsom "hans färg är det MINSTA av alla problem" känns lite obehagligt, minst sagt...