lunedì 11 maggio 2020

Förtrollad naturlighet



 
Alla kvinnor äro gudinnor börandes dyrkas som det, I bären magi et mystik i Edra sinnen samt själ, en del utaf er utnyttjar den fullt ut för att eröfvra större grad af makt öfver männen, hvilket I skolan.

Via mannens besmältande åtrå gentemot kvinnan så kunne kvinnans makt utökas till att blivandes maximalt total, så att mannens naturliga roll som betjänare og behagare till samt för kvinnan stadigföres.














~
 

3 commenti:

Unknown ha detto...

Nej! o Ja! :)

Ja!!! ni är helt besatta av våra pussmunnar, mjuka hy o våra konstiga små våta hål därav har vi kvinnor också makten över er.

Nej!!!! det är en makt som vi kvinnor besitter över er män MEN den makten ska inte utnyttjas på ett fult sätt med plutande, fyllda läppar o övriga sexuella kvinnliga attribut för att locka o snärja.

Visst - det hela kan vara en sexuell lek i maktspel men då där det hör hemma, inte offentligt o inte alltid. Kvinnans lust o själ förloras om kvinnor utnyttjar sin sexuella makt - det blir bara helt fel.

Det blir en normaliserad bild av kvinnor som enbart objekt, i stället för sexuella o sensuella varelser - som vi ju egentligen är men som nu förtrycks allt mer o mer.

Ett bevis på detta tycker jag är att vissa män intalar sig själva att kvinnor verkligen vill arbeta som prostituerad pga att hon gillar sex; vilken jävla villfarelse!

O jag ställer mig själv frågan; HUR I HELVETE KAN KVINNOR SÄLJA SINA EGNA KROPPAR??

Visst jag förstår att det som oftast handlar om vilja att tjäna pengar men anledningen till att någon börjar sälja sig själv går att härleda till en inneboende tomhet, känsla av värdelöshet, stört känsloliv, självhat o intimitetsproblem.

Återigen; HUR I HELVETE KAN EN KVINNA SÄLJA SIN KROPP?!

Unknown ha detto...

Grrrr - blir så elak när du skriver sånt här Steve!!!! i ett sånt här läge borde du få straff! slicka tjurens ollon så det väts ordentligt innan inträngandet, sen får du styra o mota in ollonet på plats i slidöppningen, o du ska inte tro att det blir någon kvällsmat för din del - du får lapa i dig satsen som är lagt i o på skötet!!!! FY skäms Steve!!!

S.A.I. Steve Lando ha detto...

:)