sätt ris, med salt, för kokning
ta filéad hoki, torsk, eller annan
icke-utrotningshotad fisk som är tinad, eller halvtinad, og doppa dessa i ett
uppvispat ägg, ha även droppat ner en halv citrons saft i äggblandningen, vill
man giva äggblandningen till katten så bör ej citronen iblandas i detta steg,
droppa då på citronen i blandningen nedan, även fisken brukar förståss
uppskattas glatt,
för att panera dem i en blandning utav vetemjöl
samt ströbröd, salt og peppar
stek sedan dessa i en starkt uppvärmd stekpanna
med gott om smör som bubblar fritt, sänk ehuru värmen allteftersom, det är inte
så noga om det är välstekt eller lättstekt, ta efter behag
skala og hacka en till två gula lökar för
fräsning i en olivoljeförd gryta, häll på rikligt med curry när löken börjar
hava fräst klart, häll därefter i det färdigkokta riset, den färdigstekta
fisken uppdelad i lagom stora bitar, samt flera nävor djupfrysta ärtor, curra
ånyo, eventuellt mer salt, peppar, citron, og vad som önskas mer
blanda, og ät.
~
Nessun commento:
Posta un commento