domenica 10 maggio 2009

Ja, det finns det

~
finns det något värre
än låssasdjupa människor



















~



Mainstream svenssonskalle

Taggar: , , , , ,

~~~Från Arkivet~~~

- Sverigedemokraterna - svenskarnas nationella parti.

~

Censurerad av media

10 commenti:

Night soul ha detto...

Jag skulle skriva vad jag tycker för varje enskild artikel men *vafan*?* Ja du. Vad ska man skriva? Jag vet inte . . . fy fan . . .

Tack för länkarna:)

Sven ha detto...

Undrar om det har något att göra med att några invandrare från hemmet sitter häktade för gruppvåldtäkt, och att andra kvinnor ska ha blivit trakasserade av invandrare i Vännäs enligt polisen?

Bella Nått ha detto...

Låtsasroliga är snäppet mer frustrande, ety de hava oftast en surrealistisk knorr, humorn blir så nedrans torr. Men den flyter inte iväg, den fastnar envist.

Låtsasdjupa är oftast som brunnar;
ihåliga och något runda, såna kan man ramla i, men det ger inga ringar på vattnet.

;-)

Anonimo ha detto...

Lite komiskt inlägg...

Illwill ha detto...

Som vanligt med regimkontrollerad media, vill man ha information så får man söka på andra ställen.

http://frianyheter.wordpress.com/
http://www.den-svenske.com/
t.ex

Konstigt att gammelmedia håller på att dö ut, när våra journalister totalt gett upp objektiviteten?

Tips till DN, AB och övriga skvallerpressen: sluta med PK, sluta med lögner, börja rapportera nyheter istället för att hitta på dem och gör det objektivt. Ska ni sprida propaganda, försök inte låtsas som om ni är en nyhetstjänst.

Anonimo ha detto...

Ja det finns det! Man som valdtar kvinnor. Men det skrev visst inte DN om?

Elin

World traveller ha detto...

All heder aat de Vaennaesbor som foer en gaangs skull reagerade och gjorde naagot. Vi kan bara inte finna oss i att vaara flickor ska bli misshandlade och vaaldtagna och inget goers.
Och de kraek som foersvarar vaaldtaektsmaennen kan ta sitt pick och pack och laemna landet, de aer fan inte oenskvaerda haer.

Anonimo ha detto...

ja det är rätt, det är bättre att låssas va djup, än att bete sig som djur

Arbetaren ha detto...

jävla pretto

Anonimo ha detto...

Fria Nyheter skriver idag 090513:

Bråken i Vännäs var en hämndaktion.
Flera vännäsbor, såväl infödda som invandrare, delar uppfattningen att helgens bråk i Vännäs var en hämndaktion. Det skriver Västerbottens Folkblad idag. Under fredagskvällen hade ett 30-tal ungdomar samlats vid en kiosk där oroligheter uppstod. Det finns dock inget som talar för ett samband med de tre flyktingar som sitter häktade för en gruppvåldtäkt i Skellefteå.
Tidigare under veckan blev en tonårstjej överfallen av tre flyktingar som slog henne i ansiktet. Enligt uppgifter i Västerbottens Folkblad fick tjejen en tand utslagen, blått öga samt en skada vid tinningen. Misshandeln har polisanmälts. En av de misstänkta flyktingpojkarna ska även ha hotat andra ungdomar med kniv.
Dessa händelser ska tillsammans med andra incidenter ha utlöst helgens bråk och enligt en inblandad hade den urartade hämndaktionen inga rasistiska förtecken. En invandrad näringsidkare som känner till ungdomsproblematiken i Vännäs stödjer ungdomarnas tolkning.
Näringsidkaren säger till Västerbottens Folkblad att “många tonårsflyktingar beter sig som om de fortfarande befann sig i Irak och andra hemländer”.
Han uttalar också att det är flyktingar som startar bråken eftersom “många av dem saknar all kunskap om svensk lagstiftning och den kultur de kommit till”. Näringsidkaren vill se åtgärder som kurser i svenska regler eftersom det “inte räcker med att bara betala ut socialbidrag”.

Länk 1: http://frianyheter.wordpress.com/2009/05/13/braken-i-vannas-var-en-hamndaktion/

Länk 2: http://www.folkbladet.nu/?p=145588#comment-111750

/ Observer
Läs och lär