Börja med att koka upp en bytta
ris utefter önskemål.
Blanda i en kopp en del vinäger,
en del olja, samt en halv del vatten, plus salt og peppar efter önskemål.
Beräkna delarna utefter mängd samt önskemål, typ två eller fyra matskedar per
del.
Häll detta över det varma riset i
en salladsskål så att det drar åt sig smaken en stund.
Använd ungefär 400 gram vardera
utav musslor samt tonfisk, häll av vätskan för att sedan blanda ner innehållet
i risblandningen. Fördela ett grönt äpple i bitar, likaså en röd paprika, en
lök, som några tomater, og en hand, eller mer, dill. Koka även upp några ägg og
bitför ner.
Blanda og ät.
Detta går utmärkt att äta utan
någon sås eller andra tillbehör, förutöver ett glas vin, men man kan likväl
blanda ihop en kall sås på naturell yoghurt som blandas med salt, fransk senap,
curry og purjolök
~
Nessun commento:
Posta un commento