venerdì 11 settembre 2009

Svinaktiga vaccin - A/H1NI

~
A/H1N1 ... förökar sig bara i människans luftvägar och ger milda influensasymtom hos de allra flesta, och dödligheten ligger på cirka 0,4 dödsfall per 100 000 invånare.

Det kan jämföras med exempelvis viruset H5N1 som orsakar den så kallade fågelinfluensan som hittills har dödat 60 procent av de smittade


~

man är ganska ovarsam om man stoppar i sig vaccin som innehåller det neurologiskt farliga kvicksilvret som har allvarliga livskonsekvenser, bland annat kan den orsaka intellektuell nedsättning och inlärningsproblem

vaccinet innehåller dessutom skvalen, hvilket man utvinner från levern från de hårt ansatta hajarna, men förutom denna miljöaspekt, som lett till nyttjandet utav en vegetabilisk källa istället, så är det detta ämne som många befarar ligga bakom det s.k. gulfsyndromet, det finns förvisso inga slutgiltiga bevis för detta men påvisningarna är nog för att belägga aktiv misstanke

för övrigt så är dödligheten i svininfluensa lika låg, eller ännu mindre, än vad den är för vanlig influensa

dessutom ger dos 1 ett beräknat skydd om 40 %, dos två 80 %, men giftigheten kvarstår, men det är bara 0,4 procents dödlighet på de 20-40 procent som får influensan

52-åringar och äldre än detta verkar i mångt och mycket vara relativt immuna, detta är för att de tidigare utstått influensaepedemier, hade de fått vaccin vid dessa tidigare tillfällen hade de nu varit lika skrala som resterande befolkningen, en massvacinering är således utifrån framtida epidemiers synvinkel direkt destruktiv.

En anakronisk jämförelse är ju exempelvis kontakten emellan folk från EurAsAfrika och befolkningar i Amerika och Australien som inte genomlidit olika former av virussjukdomar och därigenom erhållit gott immunförsvar, därav dog de som spön i backen.

jag förstår inte varför man skall utsätta sig för onödiga och extremt farliga livsdegenererade risker? bara för att spara in lite småslantar för sjukskrivning för en relativt mild influensa som vanligtvis innebär lite feber i några få dagar? Man kan ta en aspirin. Dessutom verkar ju toppen utav svininfluensaepidemin varit överspelad långt före vaccinet finns till hands.

jag följer således hellre de danska riktlinjerna, att ta det roligt
jag är ju ändå skånelänning

dessutom så dör jag ändå hellre i en svininfluensa än får irreversibla neurologiska skador, för människor med mindre mental kapacitet kan bedömningen vara en annan

~









*resonemanget är ett helt annat om man lider av nedsatt immunförsvar, har astma, diabetes eller hjärtsjukdomar.

Se även mina Sonetto di mucca, Vin mot influensa, På åttonde dagen sade Gud: Rädda judarna, Epidemisk svinomedia.

översta citatet från TT, “Viruset är överlägset”, Sydsvenskan 3 september 2009 s. A12

Andra om: , , , , , , , , , , , , ,

3 commenti:

Unknown ha detto...

Svininfluensan testar svenska journalistiken och publikationers integritet. En nydefinierad pandemi får onekligen en hel del konsekvenser. Ett otestat vaccin med giftiga ingredienser väcker frågor. Tamiflu ger 12 timmar mindre sjukdomstid men samtidigt svåra psykologiska effekter, ibland till och med självmord. Ett vaccin görs för ett virus som nu är mildare än en vanlig influensa. Detta vaccin kan inte ha någon effekt på en ny mutation - ingen i sveriges journalistkår ens nämner detta! Svåra bieffekter inklusive dödsfall och förlamningar för tusentals svenskar - fullständigt tyst! Och så klagar ni på att folket blir tvungna att bilda sig egna uppfattningar och teorier om vad som egentligen pågår. Att vacciner faktiskt helt ifrågasätts på goda grunder lyser med sin frånvaro. Journalisterna i sverige är antingen dumma eller kontrollerade. Inget journalistiskt arbete görs vad gäller svininfluensan - det får medborgarna själva ta hand om. En skandal. Svenska media har verkligen inte imponerat hittills. Politisk styrka är tydligen att rätta sig i ledet och rapa upp pressmeddelanden och officiella uttalanden. Var är undersökningarna, frågorna, grävandet och den objektiva granskningen? Gammelmedia är en del av etablissemanget, makten och lögnapparaten i samhället. Hur känns det? Sover ni gott? Någon skam har ni väl inte kvar i kroppen? Vill man veta vad som pågår får man lita till helt fristående källor som www.theflucase.com och andra.



Undersökande journalisten Jane Burgermeister stämmer WHO för folkmord – http://www.theflucase.com

Anonimo ha detto...

Min ex make har Gulfkrigssyndromet (GWS). Ett annat faktum är att dessa veteraners familjer smittas i sin tur. det yttrar sig då som CFS/ ME, barnen utvecklar vanligtvis ADD. Jag fick CFS/ ME och har varit arbetsoförmögen sedan 2004, min son har ADD. Jag fick god kontakt med Professor Garth Nicolson som upptäckte GWS och han har massor med info på sin sida, värt att läsa.
Undersökningar visar att alla med GWS har antikroppar mot Squalene i kroppen, andra tester visar likväl att de veteraner som INTE blev sjuka inte hade dessa antikroppar. Oberoende forskning är pålitlig, köpta studier är bias.

Anonimo ha detto...

Den nya influensan ger ett bra test på hur pantade vi är i befolkningen. De som är tillräckligt pantade går på bloggvärldens alarm om att vaccinet skulle vara farligt på något sätt. De lättrogna kommer alltså inte att vaccinera sig. Av dem som så småningom dör i svininfluensa kommer i princip alla att vara av den pantade lättrogna sorten som inte vaccinerat sig, detta är alltså enbart hygieniskt och hälsosamt för vår arvsmassa. Problemet är de som t.ex. är äggallergiker och alltså inte kan vaccinera sig. Deras enda chans är att tillräckligt många faktiskt tar vaccinet. Jmf "Darwins Law" ..

Min enda förhoppning är följande: Se till att det finns ett rikstäckande register över vilka som vaccinerat sig. Sedan hoppas jag, när det börjar bli platsprist i vården p.g.a. epidemien, att de som vaccinerat sig får förtur framför dem som slarvat. Jag vill inte betala en skattekrona i vård till den som inte tagit sitt vaccin, och därmed sitt medborgaransvar!
/Magistern