mercoledì 26 agosto 2009

På åttonde dagen sade Gud: Rädda Judarna

~
ock så varde fallet




“Israel har löst problemen med den nya svininfluensan redan innan något vaccin kommit ut på marknaden. Några tiotal rabbiner flög i måndags över landet medan de bad böner och blåste i ceremoniella horn.

Efter våra böner är vi förvissade om att faran är över”




















~

Alla andra nyheter kring svininfluensan basuneras så ut, men denna lilla befriande nyhet för det judiska folket undangömdes bort i yttre raden, i avdelning B.

TT-AFP, “Faran över efter överfart”, Sydsvenskan, 13 augusti 2009 s. B15.


Min humbla undran är, varför kan inte ärkebiskopen af Svea rike ta sig en tur?



Epidemisk svinomedia.

Taggar: , , , , , , , , , ,

~~~Från Arkivet~~~

- Kvinnor är komplexare än män

~

Censurerad av media

3 commenti:

A-K ha detto...

Ja, är det allt som krävs så borde ju Wejryd lätta från marken på en gång ;o)

Anonimo ha detto...

En sagolikt korkad opinion firar orgier i fokus på oväsentligheter. Hör nu PÅ!

Vi har redan i nuläget FYRA dödssjuka och extremt vårdkrävande unga patienter, som redan i nuläget måste föras utomlands pga bristande inhemska resurser för hjärtlungbehandling.

Myndigheterna visar prov på initiativbefriad handfallenhet. Skolstarten måste GIVETVIS skjutas upp, och hemundervisning ordnas. Noggranna hygienföreskrifter inpräntas i befolkningen. Munskydd har begränsad nytta, men i kombination med noggrant disciplinerad hygien kan man lugnt utgå från att de är åtminstone bättre än ingenting.

Det är en kamp mot klockan! Massvaccinering måste hinna börja i tid, vilket är mycket tveksamt, tveksamt är OCKSÅ att vaccinering för alla, såsom planerats, vilket är mycket bra, kommer att kunna genomföras. Det är INTE axiomatiskt säkert att vaccinproducentländerna kommer att stå fast vid ingångna avtal i ett krisläge som mycket snabbt kan uppstå efter skolstart i hela Europa.

Epidemiologiska synpunkter. Influensavirus är snabbmuterande och helt oförutsägbara. En pandemi som börjar SOMMARTID är alarmistisk. Vi får gå tillbaka till Spanska Sjukan för att se något liknande, och vad hände DÅ? Jo, epidemin gick i VÅGOR, och den BÖRJADE mycket riktigt relativt milt; sedan kom den åter i flera varv och ett drygt halvår senare slog den till i senaste versionen med full och dödlig kraft, och slog definitivt värst i glesbygden, framför allt Jämtland-Härjedalen i Sverige; norr om polcirkeln utplånades hela byar i ett flertal länder.

I ett läge när vår egen helt normala befolkning står under kostnadskris och allvarligt medicinskt hot, sitter allsköns pappskallar och gaggar om, hör och häpna, gratis vaccinering för PAPPERSLÖSA!!! Det är så urbota DUMT så universums alla klockor trillar ner på golvet och slår ihjäl sig. Snacka om att vattna blommor medan huset brinner!

Och värst av allt: alla dessa puckon som passar på att demonstrera sin egen intelligensbegfriade hurtfriskhet: bara influensa, presshysteri, hähähähähä. Utan att ha en djävla aning om vad de snackar om.

Det är så man vill bara kräkas åt alltihop.

- Peter Ingestad, Solna

Fibromorsan ha detto...

Ha ha, ja man undrar ju varför landstingen slänger ut så mkt pengar på vaccin när det tycks finnas billigare alternativ ;0)
Det skulle dessutom vara betydligt mindre smärtsamt än att behöva ta 2 st sprutor :0D