sabato 19 settembre 2009

Vad nazister vill utrota – Guds utvalda folk

~
Jewish Semitic Beauty





















Andra om: , , , , , , , , , , , , , ,

18 commenti:

Anders ha detto...

Men jösses, är du på riktigt? Du ser inte ironin i denna typiskt taffliga mellanöstern-nationalism? Jag rodnar av "skam-by-proxy-känslor", jag kunde inte se klart hela =)

Det var tamefan det mest klockrena ironiska magplask jag sett på väldigt länge, Herr "Jag-är-så-jävla-seriös-att-jag-avbildar-mej-själv-med-ett-50-tals-attribut-för-intellektualism(cigarett)-på-en-unken-söderkrog-med-bara-vänsteranhängare..."

Underbart korkat. Ren underhållning, som varken Varan-teatern eller Hipp-Hipp kan göra bättre!

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Nej, min bild där i övre hörnet är från Rom, det var nog inte så många vänsteranhängare just där.

Vad jag ser, eller ej ser, ser bara jag, i mitt sinne, du kan ej så veta.

Men ja, jag är på riktigt:)

Rökning är dock skadligt för dig.

Anonimo ha detto...

damnit, dom måste stoppas!

(too much beauty)

:)

Anonimo ha detto...

Vem måste stoppas?
Peddo-killarne eller SMR?

Anonimo ha detto...

vad fan pågår här allstå !? .. är det där britney ?

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Jag vet dessvärre inte förnamnet på någon utav individerna på bilderna.

Det jag vet dock är att om nazisterna hade fått styra hade de haft nummer intatuerade på handlederna.

Anonimo ha detto...

till peerpede:

nazisterna så klart.

Fenris ha detto...

Sverige är fantastiskt. Rektorn bekymrar sig för demokratiska värden, inte för pedofilerna. Polisen utreder nazisterna som eventuellt kan ha ofredat någon. De har dock inte tid att jaga pedofilerna. Sverige är fantastiskt! Åtminstone för pedofiler.

Anonimo ha detto...

Bildspelet missade Natalie Portman. Då kunde de lika gärna ha skitit i alltihop.

Anonimo ha detto...

Men finns det någon som gillar ett folk som anser att de är bättre än alla andra, för att deras gud säger det?
Folk klagar på nazismen av ungefär samma skäl, men törs inte kritisera judendomen.

Anonimo ha detto...

Judarna är enbart utvalda till en enda sak... Att knuffas in i gaskammaren så att resten av världens befolkning slipper dem och deras vidriga antityska amerikaniserade jävla dynga!

Anonimo ha detto...

Lite skrattretande det där - "Guds utvalda folk". Fråga Påven vem som är Guds utvalda folk. Han lär nog inte prata om judar. Fråga en imam om samma sak. Han kommer nog prata om muslimer. Fråga en buddhist och inte heller han kommer nämna judarna. Samma sak med de flesta religioner. Om Gud hade utvalt ett folk som "sitt eget" hade Han inte släppt fram nazismen och bolsjevismen att förgöra dem, de hade nog varit herrefolket alltsedan Gud dök upp för 3-4000 år sedan och inte en utspridd skara människor med rätt att ta ut ränta av kristna, vilket föll på deras lott då de inte behövde följa den dåvarande kristna läran.

Hur som helst, angående artikeln du länkar till, anser jag nazismen vara lika farlig och samhällsomstörtande som kommunism och anarkism. Om nu rektorn sitter där i sin högborg och beslutar att nazisterna inte får bevaka skolan mot pedofiler, kan man ju bara undra om det vore samma visa ifall några vänsterextremister (som också vill avskaffa demokratin) skulle göra samma sak? Eller om det då helt plötsligt skulle vara storartat? Vad jag vill påstå är att journalismen, vilken är vänstervriden av Guds nåde, har styrt oss in på en väg där "Proletariatets diktatur" är mer rumsren än det andra forna arbetarpartiets (NSDAP) diktatur. Vilket är rätt konstigt faktiskt...

Anonimo ha detto...

Kul blogg. Upptäckte dock ett litet fel i rubriken.
Du menade väl Satans utvalda folk?

johnny the jewboy. ha detto...

Som stolt jude,blir man sååååååå glad att se dessa vackra judiska damer.Inte nog att G-D utvalde oss,han formade våra kvinnor till Världens vackraste.
Att få tillbringa en natt med en av G-D's döttrar,är nog bättre än att ha lrat av ännu en svensk goj på lite pengar,vilket inte är spec. svårt. Dessa stackars svenskar,som bara med Alkoholens hjälp,klarar av sina tomma liv.Hoppas G-D fortsätter med att låta oss.på så enkla vägar,lura dessa ljushudade GOLLEMS!!!!!!

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Till Anonym om satans folk:

Om det finns en monoteistisk Gud, måste ju Satan vara en produkt av denna.

Anonimo ha detto...

Antikristen Lando ljuger.

Gud har varken utvalt eller ingått något förbund med den religion som kallas judendom.

Guds förbund idag finns i Kristus.


/Y

Dawit ha detto...

Hörru du, det finns ett gäng fräscha pumor i Etiopien. Rekommenderas varmt. Troligen Afrikas vackraste babes. Venezuela och Colombia är inte dumma heller. Men visst är jewish-princesses fuckable helt klart. Klart att man blir glad över din lilla showcase, men som tidigare talare nämnt: Det är ett attentat att inte ha med Natalie Portman. Hon är Guds utvalda! Glöm sen inte bort danskorna förresten... och de dirty talk perverterade fransyskorna med sina oansade skägg;) Libanesiskor oj oj oj... Var nere i Irak, i civilisationens vagga Babyloniens södra delar där perserna blandats upp med afrikanska arv... kvinnorna där är olagligt snygga. Indiskorna höll jag på att glömma...

Andreas ha detto...

Vad är detta för BS?

Om det är något som utrotar judar nuförtiden, så är det Islam.