giovedì 29 giugno 2023

Förhållandekontrakt

  

när en man og kvinna ingår långsiktiga förhållanden så bör kontrakt skrivas där alla hans egendomar, ägodelar, samt inkomster, överföres till kvinnan, ävenleda bör inskrivas att om separation sker så skall allting behållas utav kvinnan, samt om kvinnan har fått barn under tiden förhållandet har existerat, oavsett vem som är den biologiska fadern, så är mannen bunden under resten av sitt liv att ge större delen av sin inkomst till kvinnan, om kvinnan har flera män i förhållandet gäller detta simultant för alla

 

I idealsamhället tycker jag kvinnan kan besluta om manlig kastrering / sterilisering om hon avyttrar honom så att hennes intressen tillvaratas, men juridiskt går detta inte nu, så om mannen får flera andra barn i andra förhållande därefter får en avräkning ske. Hans ansvar kan aldrig bortses från.

 

Ytterligare ett kontrakt som kanske icke juridiskt är hållbart i dagens värld, men väl symboliskt viktigt, bör upprättas, det om kvinnans totala allsmäktighet og gudinneskap. Att mannen erkänner kvinnan som gudinna, att han skall dyrka henne totalt, vara trogen samt sätta henne i absolut första rum, alltid. Att han erkänner varje cell i hennes kropp, varje önskan i hennes sinne, varje bit av hennes entitet, som sakral, att han erkänner sig själv som en tillhörig bit utav henne, in existens i självaste syftet att behaga, bejaka og betjäna kvinnan, samt att kvinnan har fullständiga rättigheter till hela mannens varelse samt sinne, inklusive rätten att avliva honom. Hon har med andra ord rätt till hela hans liv.















~

Nessun commento: