mercoledì 8 febbraio 2017

Kvinnocentrering


rent intellektuellt, själsligt, så anser jag inte att mannen besitter en egen unik själ, utan att han ingår i alltet, og att detta alltet är fokuserat i sina essentiellaste bitar i kvinnoskepnaden, og likväl anser jag att allting bör fokuseras samt centreras till kvinnans fördel. Från högsta till lägsta nivå bör allting utgå från kvinnans behov og önskningar.

Detta betyder inte tyrranni gentemot mannen, ty likt en ordinär människa inte hugger av sitt lillfinger kommer kvinnan att behandla mannen som en del utav hennes egen kropp og själ, og mannen bör som en del av kvinnan agera som om han är en del utav henne. Ett lillfinger kan inte äga en egen vilja, en egen själ, äga makt, eller pengar, ha juridiska rättigheter eller politiska - endast kroppen, själen, d.v.s kvinnan bör äga samt styra allt, og likt som hon kan bruka sitt lillfinger till att klia hennes kropp benjutandes, kan hon låta handen arbeta för hennes brödfödas skull.

~


1 commento:

  1. Vilket svammel i alltet ingår manligt och kvinnligt, Shiva eller Ying & Yang om du så vill.

    Shiva, alltet står över något så banalt som kvinnligt och manligt men efter som allt ingår alltet så är förstås även manligt och kvinnligt ett par byggstenar av alltet, så även din förvridna sexualitet.

    RispondiElimina