giovedì 10 agosto 2023

Gangstaboys

 


 

tre killar från orten

brukar komma på besök

 

varje helg

 

de behandlar mig

förnedrande hårdhänt

 

slick, sug

samt pengaslav

 

nedtvingad, slagen

som den cuckold jag är

 

förnedrad, förslavad

 

du blir knullad

så hårt du så önskar

 

när de turas om

 

med deras kukar

som aldrig verkar få nog

 

din fitta måste sedan vila

ända tills nästa besök

 

jag får aldrig komma till

 

bara slicka o smeka














~

2 commenti:

Mattias Svensson ha detto...

I och med att du är sån som propagerar för rysk territoriell expansion kommer (bla talar illa om Finland) aldrig kunna betrakta dig som medmänniska eller någonsin vilja ha att göra med dig.

Dock ett sista råd ska du få:

Blogger är helt slut sedan åratal tillbaka.

I och med att du kan vräka ur dig obegränsad mängd text. Visst det mesta ganska så uruselt men med ett och annat enstaka guldkorn. Borde du börja skriva på substack och tjäna dig en liten slant på ditt osammanhängande ordbrus

https://substack.com/

https://sv.wikipedia.org/wiki/Substack

Substack funkar skitbra ihop med twitter och en sån text som ovan hade gjort var och varannan debil facist på twitter jätteledsna i ögat. Vilket ju betyder trafik och uppmärksamhet.

Du hade kunnat pumpa (på bestämda tider) ut säg 2-3 texter i veckan på substack. Säg 2 öppna och den tredje bara synlig för betalande. Du hade nog kunnat dra flera tusen extra på det per månad. Om du lade ut några av din fåtalig guldkorn vill säga.

Paetron är ju också ett alternativ förstås.

Hur som blogger är helt ute nuförtiden.

Så nu skiter jag idag. Du kan dra åt helvete din jävla rysslandsvän, FY FAN ALLTSÅ, FETT SPOTTLOSKA I DITT FEJS FÖR DET!!!

Mattias Svensson ha detto...

Usch, jag är så godhjärtad men stavar uselt och får ihop orden så dåligt när jag full och pårökt. Skitsamma, vem bryr sig inte jag iaf. Du kan dra åt helvete. Förhoppningsvis kollar du inte upp mitt råd. Utan sitter kvar och degar runt på blogger som ett fån. Nu är jag klar med dig för alltid din dumma apa.