giovedì 21 ottobre 2010

Antisemitismen i Malmö - Perceptionsproblem

~
alla; polisen, media, båð svensk som internationell, politikerna, främlingsfientliga sverigedemokrater, judiska instanser, dem alla, hava hela tiden anfört att det äro muslimska eller arabiska malmöbor utav invandrarbakgrund som står för antisemitismen i Malmö

men det vare föga förvånande att det i många fall röre sig om räliga vellingeslynglar~

+ Sveriges segregationsproblemSverigedemokraterna, Strö roser i öknen, Rosengårdsrapporten - en lägereld från Malmö

Censurerad i media

11 commenti:

 1. Du är en riktig PK-tönt. Visste du det?

  RispondiElimina
 2. Och du låter som en riktig idiot. Visste du det?

  RispondiElimina
 3. It takes one to know one :)

  /ანონიმური

  RispondiElimina
 4. Att det verkar som att det är en ny laserman diskuterades redan i juni, men den slutsatsen vågade man ironiskt nog inte dra just av rädsla för att framstå som 'politiskt korrekta'. Om det inte stämde skulle nämligen SDs näthorder oavbrutet ha det som exempel på att 'PK-media' bara bryr sig om mord på invandrare...

  RispondiElimina
 5. Lando är ingen vanligt PK-tönt. Han är ett genuint äckel och kräk!

  RispondiElimina
 6. själv skiter jag i svartskallarna, det är som dom där vallonerna i belgien, det var samma problem som då mellan ljushåriga och mörkhåriga.

  RispondiElimina
 7. I alla samhällen som upplever sig vara ockuperade, uppträder förr eller senare en motståndsrörelse. Hängivna människor som, trots att deras regering förordar passivitet, tar saken i egna händer.
  Det är ingen tillfälighet att Malmö nu får uppleva detsamma. Malmö har under lång tid fått erfara att staden invaderats av olika gangstergäng, oftast av utländsk härkomst, som terroriserat vanliga malmöbor med rån; skottlossning mot bilar och bussar; bränder och upplopp i invandrartäta områden. Särskilt utsatta har ungdomar varit. Nu har uppenbarligen någon fått nog, och börjat ett enmanskrig mot dem som upplevs som fienden. Det är allvarligt och ett tecken på att samhället är i obalans.
  Om och när polisen tar fast gärningsmannen avlägsnar man symptomet, och med detta låter man sig sannolikt nöja, orsaken till problemet vill ingen ta i.

  RispondiElimina
 8. Polisen har INTE gått ut med hur många skjutningar som verkar ha ett samband. När du skriver 15 st så är det ren och skär spekulation.

  15 skjutningar är ouppklarade, inget annat.

  RispondiElimina
 9. Det är spännande att bo i Malmö, alla har en åsikt om staden jag bor i men all erfarenhet de har av staden har de fått från kvällstidningarna och bloggen "Politiskt Inkorrekt". Det är ungefär som att alla mina åsikter om USA skulle vara baserade på "en ding-ding värld".

  RispondiElimina
 10. Tycker denna bloggare, Steve Lando eller vafan han heter är rentav vidrig. Värre muslimkramare får man verkligen ta och leta efter... Spyr fan snart...

  RispondiElimina