domenica 19 settembre 2010

Sverigedemokraterna

~
en grupp grobianer
skånska räliga huliganer

i kostym













~

en stam svenskintegrerade skånepartister?

av att döma utav lätena från valvakan läto de nog mest som en bunt fotbollshuliganer.


+ Svenska imperialister, Hot mot Sverige - Yttrandefriheten, Enfaldsbarometern, Sverigedemokraterna - den röda egoismen, Svenskarnas nationella parti, Svenskarnas nationella parti II,

Andra om: , , , , , , ,

6 commenti:

A-K ha detto...

Ja, den skånska dialekten var klart överrepresenterad på deras valvaka - så vitt det gick att döma. Tragiskt, tycker jag som har en del rötter i den annars härliga skånska myllan... Och ja, det lät mer som fotbollsmatcherna på mellanstadiet än valvaka. Det kanske säger något om den intellektuella nivån, men vad vet väl jag?

Pappan ha detto...

Ah, var inte så småskuren! Betänk att SD, med den position de nu får, torde vitalisera svensk politik som kanske aldrig förr.

Vad man än tycker och tror om SD så måste man medge att de har ett oöverträffat engagemang och att de, faktiskt, har behandlats mycket, mycket illa av en samfälld journalistkår.

Extremister?

Deras migrationspolitik är anpassad till våra grannländers. Således just inte extremistisk. Deras socialpolitik ligger vänster om Blocket och deras säkerhetspolitik höger om Alliansen.

Dessutom vill de ta hem våra soldater från Afghanistan å det snaraste.

Och det är väl bra?

Cheer up, kiddo!

Pappan

Goten ha detto...

Hallå Steve!

Jinge kastade ut mig när jag skrev: Tack för god match! på hans blogg. :-)

Jag tror att SD kommer vitalisera debatten. No more hate. Matchen är vunnen.

Anonimo ha detto...

Ja de jävla sverigedemokrater, sketna arbetare där förutom att skapa det realvärde där möjliggör konstnaärer, poeter och kulturkoftar överlag att leva sina arbtsfria liv.
Kan de inte bara hålla truten, gå ned i lön och upp i arbetstid?

Filantropen ha detto...

Re Pappan
Under 30-talet anpassade sverige sin "asylpolitik till sina granländer. Enligt ditt resonemang inte det minsta extremt.

Betänk att det var i Skåne nazister marcherade på gator och torg. Med "pappans" resonemang om att det är OK att göra det andra gör har de nu legitimerat sina åsikter och vaknat ur sin dvala!

Det finns en högre moral som är oberoende av vad andra gör. Sanna humanister och filantroper vänder inte kappan efter vinden!!!

Björn ha detto...

Att uppgifterna kommer från Afa eller liknande grupper förnekas av Alexander Bengtsson på Expo. Han säger att de bygger på gediget journalistiskt arbete, men att man i övrigt måste hänvisa till källskyddet.
Här är den tillförlitliga källan:

http://www.youtube.com/watch?v=eed48bUpIO4