venerdì 19 febbraio 2010

Pressmeddelande Halland

~
I förhållande till befolkningens storlek var Halland det största emigrationslänet. Under hela den långa emigrationsepoken fram till 1925 utvandrade 62 000 hallänningar till Amerika

~

Jag S.A.S. Dux et Princeps S.D.M. Lando framställer härvid denna begäran till presidenten i den federalt påkomna staten på den nordamerikanska kontinenten samt nuvarande installerad president Barack Obama varhän det anförs att ättlingarna till de utvandrade hallänningarna med direkt implementering fråntages sina amerikanska medborgarskap och sin skyldighet att betala skatt till den federala, delstatliga, samt kommunala offentliga sektorn i Erat usurpatiska land.

De utlandsboende hallänningarna är att betrakta som hallänningar i diaspora och i den bördsfeodala ordning som här är gällande så är de legalt tillhöriga Hertigdömet Sørhalland som står styrt under dux Lando, varhän all upptagbar skatt, till dennas skattkista bör ankomma.

I samklang med detta önskas delges att skatten för diasporalevande medborgare är fördubblad då de är att se som ett befolkningsöverskott och därmed bör bringa in extra vinst till det autoktona området och dess genuina befolkning.


/S.A.S. prins S.D.M. Lando

~



se även tidigare Pressmeddelande Halland

kursiverat citat: Hildingsson, L. “Flest emigranter kom från Halland”, i Hallandsposten 29 augusti 2007 s. 8

Gp, Hp

Andra om: , , , , , , ,

~~~Ett år sedan~~~

090219 - Ett konstverk från konstens Venedig.

~

Nessun commento: