giovedì 18 febbraio 2010

Missionering

~
DINGIR.MEŠ ešḫar šanḫir


~~~


Gudarna är törstiga på blod


~




+ Huisatar, Aniúur II, Aniúur, شهد

Andra om: , , , , , , ,

~~~Ett år sedan~~~

- Pater, pater.

~

5 commenti:

Anonimo ha detto...

Är det här en sida för cigarettreklam?

A-K ha detto...

Ja, historien upprepar sig ständigt. Det har utgjutits mycket blod genom tiderna.

Anonimo ha detto...

Gudarna kräver offer? Olika gudar, olika offer men samma typ av blodpölar. Och det enda som är konkret är människors förtvivlan och hat.

(Rökning dödar...långsamt men ack så njutningsfullt. Lätt att börja men svårare att sluta njuta? Till och med Knugen undviker att röka i offentliga sammanhang för att föregå med "gott exempel" för vår yngre generation. Vad är de facto lärdomen av det exemplet? )

Anonimo ha detto...

Det är läran om gudarna som har en blodtörstig smak kanske.

Olbap ha detto...

Jag citerar ur Haditherna (Sahih Bukharis samling närmare bestämt) som är en samling muntliga berättelser om den muslimske profeten Muhammeds liv, som näst efter Koranen är alla muslimers rättesnöre. Att märka väl är att denna text såldes som inspelningar på Södermalmsmoskén för några år sedan:

"På Domens dag ska stenarna och träden tala och säga: O muslim! Det gömmer sig en jude bakom mig! Döda honom!"

Dessa ord skrevs 1300 innan staten Israel fanns. Vad vill jag med detta? Jo att peka på att samliv med muslimska araber/muslimer rent generellt är omöjligt. Islam är inte en religion som vilken annan, islam har alltid haft som ambition att styra världen och ersätta alla andra system med sig självt. Läs lite av V.S. Naipauls intressanta böcker om hur islam raderar andra kulturer, språk och religioner. Jag föreslår rent generellt att socialister tar och läser på lite mer än de billiga pamfletter som cirkulerar i deras kretsar.