martedì 21 aprile 2009

Naturei Karta in Iran – Not shown in Western media

~
Rabbin diskuterar varför media och politiker i Väst är mentalt oförmögna att diskutera Israel, varför de är intellektuellt bakbundna i sin inställning och inbillning kring att antisemitism och antisionism är samma sak, eller varför de inte verkar förstå grunderna för ens elementär åsiktsfrihet.

Om varför Israel får komma undan med långt mycket mer än vad andra stater skulle få, innan de skulle bli kallade rasister och varandes apartheidsamhällen.

Om varför de beter sig som småbarn fort någon säger emot dem. Och sedan klagar de på muslimska fundamentalister som inte klarar av karikatyrer.

Typ.



~

Se även här postade:
A Jew - Not a Zionist
Rashi on Genesis 1:1

Läs även mina:
Judeo-Israelic Ethics, Pax Gazetica, Antisemitiska sionister, Kung Davids (s)ätt, rabbi Jacob Baruch ben Judah Landau, Malkhut beit David, Statsexperimentet, Jude, Från monster till monster, Israel särbehandlas, Israel är ingen apartheidstat i alla fall, Någon måste förklara till palestienierna att judarna är heliga (och irans president).

Den iranska presidentens ord om Israel har jag bara sällan tidigare kommenterat, men i Noahs land görs så, kombinerat med lite miljödeterminism.

Jag twinglylänkar denna post till följande tidningar, givetvis med den erfarenhetsbaserade kunskapen om att några av dem kommer bete sig som åsiktsförtryckande censuratorer, inom snar framtid.

SvD, SvD, SvD, Dagen, DN, DN, DN, Sydsv, Politiken, Politiken, Politiken, De Telegraaf, Riks24

Vi intellektuella är vana att bli beskyllda för olika ogina ting när vi försöker få pöblen att förstå, se min Qabbalah.

(notera ironin, idiot)

Bloggat: Roya, Bloggarna.se, Fajaf, Life of Avlo o några tusen till.

Andra om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

~~~Från Arkivet~~~

080421 - Dina ådror. Nu när jag läste om den med nya ögon så kan man tolka den som en blut und boden-skrivelse i förhållande till Israel (speciellt med tanke på denna). Det är en onödig tolkning, enligt mig. Den har inget med Israel att göra.

~

2 commenti:

Anonimo ha detto...

Look, who is talking?
Hans Dalhgren och några andra som gick ut???
Vad handlar det egentligen om?
Det första rasistiska folkmordet i 1900 talet var på armenier av turkar 1915.
Sverige vägrade att erkänna detta i juni förra året pga att Svergie inte har moral fast det fanns svenskt ögonvittne som var Alma Johansson.
Jag förstår inte europa. Det är yttrandefrihet när det gäller att förnedrar profeten Mohammad eller Jesus men inte judendomen.
Turkiet kritiserade Israel för massaker mot palestinier och Israel ville ge tillbaks genom att kritiserade Turkiet för folkmordet på armenierna fast Israel vill inte erkänna det officiellt pga strategiskt förhållande med Turkiet. Det är samma sak med USA.
Hans Dahlgren glömt kanske att Svergie hjälpte Hilter under andra världskriget.
Sverige borde skämmas för det som är.
24:e april är det en minnesdag för det första rasistiska folkmordet som var på armenierna i 1900 talet.
Minns det om du har nåt mänskligt i blodet.
Friheten för palestinier,
Noubar är armenier

Anonimo ha detto...

vad är det Israel kommer undan med som inte Kina kommer undan med?