lunedì 13 aprile 2009

Islamofobi

~
alla bomber som IRA har sprängt av har varit verk av katoliker
alltså, det måste således vara något våldsamt fel på katolicismen

för när du tänker på det, så är samma gällande för ETA, de korsikanska hejdukarna, ock ja även de italienska terroristorganisationerna, o för den delen självaste maffian, har en grogrund i katolska befolkningslager, detsamma gäller zapatister, Colombia, Venezuela...

ja, det måste vara något fel på katolicismen

de kan ju faktiskt göra vad som helst o sen få syndernas förlåtelse, rakt av

ja, det måste vara något våldsamt fel på katolicismen

~


Se även Inskränkthet

Andra tolkningspreferenser genomgås i Rosengårdsrapporten, Antisemitiska sionister, AntiSemitisk Terror - Arbeit macht frei, m.m.

Exemplet ETA är aktuellt i, SvD, IRA i SvD, om katolikkritik, se Dagen, katolicismen växer i Sverige, DN, islamofobi, DN, DN, SvD.
Bloggat: Röda Malmö, Svensson

Om några europeiska frihetsrörelser, inklusive ETA og IRA, se posten Popoli europei.

Andra om: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

12 commenti:

Kontemplerande kille ha detto...

Nu är dock så att islamister för tillfället begår 95% av världens alla terrordåd, dessutom är IRA och ETA begränsade till vissa områden i Europa. Islamismen angriper alla delar av världen.

Jag försöker verkligen inte rättfärdiga dem, alla former av terrorism är förkastliga, men
jag hoppas verkligen att du ser skillnaden. Dessutom har islamismen ett betydligt större stöd hos muslimer(+att islamister har c:a 1000 ggr fler anhängare) än vad motsvarande kristna grupperingar har.

Martin ha detto...

Det här borde va självklart men det är bra att nån talar ut rakt.

folk måste lära sig göra skillnad på religionen och de relativt enstaka terroristerna. jag vill inte bli kallad sosse bara för att jag råkar komma från sverige:)

Anonimo ha detto...

När 90% av befolkningen i vissa muslimska länder faktiskt stöder terrorangreppen (11:e september) så skulle jag vilja säga att det rör sig om mer än "enskilda dårar".

skeptisk till Steve Lando ha detto...

En avgörande skillnad på dessa ETA-terrorister och islamiska terrorister är att de senare är säkra på att komma till sin himmel TACK VARE att de är terrorister och begår självmord (samtidigt som de dödar andra).

Denna kombination av terrorist - bomber - löfte om att omedelbart komma till himlen ÄR otrevlig för omgivningen.

Beelzebjörn ha detto...

Det är säkert så.

Levnadsvillkoren för den breda befolkningen, ockupationen av Palestina och Irak, västvärldens ständiga kohandel med totalitära regimer i Pakistan eller Saudiarabien...

Nej, jag tror inte det finns några bakomliggande orsaker till oron i mellanöstern, eller det faktum att merparten av arabvärlden inte gråter blod över 9-11.

Allt är troligen motiverat av religionen.

Unknown ha detto...

Wow, Kevin Federline har en inkognito-blogg

Olbap ha detto...

Intressant hur alla radikaler härinne resonerar - i synnerhet med tanke på hur mycket muslimer och islam i sin kärna älskar och anammar socialism, homosexualitet, radikal ideologi och kvinnors rättigheter. Islamofobi? Nähä? Snarare de tre små aporna: Ser ingen muslimsk ondska, talar inget om muslimsk ondska och hör inte om muslimsk ondska. Jisses vad ni kommer att ångra er den dagen islam är majoritet i Europa, tro mig, den dagen är nära, i synnerhet med tanke på hur dåligt den sekulära delen av Europas befolkning förökar sig.

Anonimo ha detto...

Hejsan! Skillnaden tycker jag ar att befolkningen hurrar och stödjer inte terrorn baskerna utför medan muslimska terrorrister har folkligt stöd.

Anonimo ha detto...

”Nu är dock så att islamister för tillfället begår 95% av världens alla terrordåd, dessutom är IRA och ETA begränsade till vissa områden i Europa. Islamismen angriper alla delar av världen.”


Om man gör en djupare genomgång av begångna terrordåd i Europa under 2006 och 2008 framträder ett väldigt tydligt mönster.

Nämligen att i princip alla terrordåd begicks utav baskiska och korsikanska separatister.
Kan ju också påpeka att fler än 5 % av värdens terrordåd begicks i Europa.
http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,476599,00.html

http://www.europeansocialsurvey.org/index.php?view=categoryevents&id=6%3Aacts-of-terrorism&option=com_eventlist&Itemid=326

Anonimo ha detto...

”Skillnaden tycker jag ar att befolkningen hurrar och stödjer inte terrorn baskerna utför medan muslimska terrorrister har folkligt stöd. ”

Du har tydligen aldrig varit i Baskien. Folkligt stöd för både ETA och Batasuna existerar utanför de större städerna, Bilbo och Gasteiz.

Johan L ha detto...

Dessutom räknas ju allt motstånd mot västerländsk ockupation som terrorism, då är det inte så svårt att komma upp i 95%.

Framgår inte vad muslimerna skulle behöva göra för att tillfredställa västvärlden, kanske tillhandahålla fellatio till europeiska judiska immigranter till Mellanöstern fem gånger om dagen istället för bönen?

Anna ha detto...

Ja, men det vet vi ju. Alla muslimer är extrema, tycker likadant och ser ut precis likadan. Som Frihetspartiet i Nederländernas ledare säger så finns det ju inte heller några moderata muslimer. ALLA är extrema... eller kanske inte?

Jag blir alldeles förbluffad varje gång jag ser hur rädda folk är för muslimer.. Som om muslimer vore en varelse som alltid gör likadant.. Orientalismen lever gott.