venerdì 30 gennaio 2009

Någon måste förklara till palestinierna att judarna är heliga

~
Doktor Nafez Abu Shaban:

- Jag tror inte att folk i Väst vet vad som pågår här. Om de gjorde det tror jag inte att de skulle acceptera det.



Vad menar du doktor Abu? Det är klart vi vet, vi har en suverän statlig television skall jag få be att få tala om. Men hursom.

Menar du att livs levande civila och oskyldiga människor drabbas, lemlästas, och dödas, på ett illa sätt av den fria demokratiska statens Israels helt legitima kamp mot de hemska islamistfundamentalistiska Hamasterroristsvinen som aldrig slutar med att skjuta upp sina primitiva träffosäkra tändstickevapen gentemot ockupanterna av palestinskt land?

Jamen det ser du lilla arab, det kan vi verkligen inte direkt bry oss om. Det är nämeligen så ska du veta Abu att vi har våra problem här hemma i Sverige med serru.

Här i Sverige där vi bor så drabbas helt oskyldiga judar, de får klotter på sina tempel, de får ägg attackerade mot dem, och blir tillsagda att hålla tyst, ibland inte i så värst vänlig ton. Det är orättfärdigt, det är vad det är.

Så du ser doktor Abu, vi kan inte kritisera staten Israel för att några hundratal å åter hundratal arabungar dör. Det går helt enkelt inte, du måste förstå vår svåra sits.

Sverige är ett fredligt land, vi tror på de mänskliga rättigheterna, vi kan inte ha folk kastandes ägg här. Det går bara inte.


















~

Doktor Shaban citerad i “Maken och barnen brann upp inför hennes ögon”, Sydsvenskan, 26 januari 2009 s. A13.

Antisemitiska sionister, Pax Gazetica, Lek med litet lik, AntiSemitisk Terror - Arbeit macht frei

Censurerad utav media

25 commenti:

Anonimo ha detto...

Jo vi i sverige har våra problem som israel är direkt involverade i.

SÖRRÖ

A-K ha detto...

Bitande ironi om de fruktansvärda illdåd som har drabbat och kommer att fortsätta att drabba främst oskyldiga människor, gamla som unga, i Gaza.

Silver ha detto...

Knivskarp ironi, du orkar alltid se och bry dig, i en värld där man för det mesta får drömma sig bort i overklighet för att stå ut, men då och då drabbar det obarmhärtigt att detta är verklighet ... fy fan ... din länk där till sydsvenskan:

"Granaten träffade när hon höll på att amma den lilla"

Jag har inga ord, bara tårar.

Anonimo ha detto...

Hysteriska svenska kommunister som "slåss" för muslimerna i Israel till trots - snart kommer Sverige att se ut som mellanöstern, muslimskt, och kvinnor som den svenska idioten i ISM kommer att snabbt rensas undan - man kan ju inte ha starka kvinnor, de är ju farliga i en värld styrd av Koranen+Hadith...

S ha detto...

äntligen någon som ser med egna ögon och inte genom media eller annat skit. älskar din ironi.

Anonimo ha detto...

Det är inte Israels fel att de måste försvara sig år efter år.

Araberena kunde uppnåt fred för länge sedan om de velat.

Men det är klart så länge våran media benämner mördade judiska spädbarn som dödade bosättare, så är det väl lättare att sympatisera med den arabiska sidan.

Anonimo ha detto...

Inte för att jag tar Israels sida, men svenskars åsikter om utländska konflikter är inte speciellt nyanserade. Några hundra dör av brott mot mänskliga rättligheter i mellanöstern. Flera tusen dör av brott mot mänskliga rättigheter i Darfur. Vad skrivs, bloggas, tycks det mest om?

Hur man än vrider på det är det lätt att se rasistiska undertoner i debatten.

Varför älskar vi att tycka illa om Israel och judar?

Varför är inte afrikaner värda samma upprörda känslor?

Eller är det bara för att palestina-israelfrågan är lättare att göra svartvit?

Anonimo ha detto...

Johan: det är för att afrikaner är svarta - muslimska liv är värda mer i en USA och judehatande kommunists ögon.

Anonimo ha detto...

Bra sagt Olbap!!!

Anonimo ha detto...

Olbap, du bör nog ta den där medicinen i alla fall...du vet, annars kommer dom där i vita kläder, och då blir det inte så kul....

Anonimo ha detto...

Folket i Gaza har röstat Hamas till makten. Hamas skjuter raketer på Israel. Vad skulle annars hända, än det som hände?

Anonimo ha detto...

Anonym:

Är att kalla Olbap sinnessjuk det allra allra bästa du kunde komma på? Haha

Anonimo ha detto...

Medicin? Tja, vitaminer är bra, men i ditt fall så rekommenderar jag en rejäl dos verklighet. Vakna upp din nolla.

Anonimo ha detto...

Dina åsikter är till och med värre än din poesi...

Anonimo ha detto...

Därför stör sig många på judarna, de är Guds utvalda folk som delvis har som roll att påminna världen om Gud och den rollen spelar de ?omedvetet? mycket bra.
Inte förränn varenda jude och Israel är död och begraven så kan ateister o dylikt med någorlunda allvar hävda att bibeln är bluff.

Anonimo ha detto...

JH

Bibeln är bluff, koranen är bluff.
Då islamister skriker Allahu Akbar samtidigt som dom skär halsen av en kufr, vad är det?

Anonimo ha detto...

Till alla svenska och arabiska judehatare (oj, förlåt, just det, ni kallar er för "anti-zionister") här inne: det finns 22 muslimska arabstater, 1 pytteliten judisk stat. Varför är muslimerna så giriga? (ironiskt, i och med att kommunister/nazister/muslimer alltid anklagar judar för girighet) Var fanns dessutom kommunismens medmänsklighet? Var finns den idag? De är medmänskliga med muslimer, som ironiskt nog HATAR vänstern.

Så kom inte dragandes med medmänsklighetsbabblet - det klingar extremt illa. Var finns er medmänsklighet med Kubas folk? Med Kinas folk? Nordkorea? Zimbabwe?

Anonimo ha detto...

Varför måste vi egentligen ta sida? Det är lätt att konstatera att båda parter har odlat en kultur av våld och utan barmhärtighet eller respekt för människoliv.

Israels beteende äör fruktansvärt men hur smart är det av ett folk att acceptera att stå som avsändare av den ständiga raketbeskjutning som helt förutsägbart ledde fram till Israels överreaktion.

För att få lite mer ved på brasan: varför har vänstern i Sverige fått för sig att sympatisera med idioterna i Palestina? Mig veterligen ställer inte högern upp mangrant bakom Israel. Kan ni inte bara konstatera att båda regimerna är patetiska?

Anonimo ha detto...

Pablo du skämmer ut dig extra här ju. Steve är ju jude själv.

http://stevelando.blogspot.com/2008/05/jude-genealogica-vi.html

Anonimo ha detto...

Vi är inte helt överens i sakfrågan men jag gillade din text. Fast... det brukar jag ju göra :)

Anonimo ha detto...

någon måste förklara för dig att du är en idiot och är nu anmäld! sådana som dig är bara smuts..

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Jag riktigt darrar av rädsla du rengörare.

Anonimo ha detto...

Bloggare- Spacevänner!
Kräv Ansvar och en oberoende utredning!
Såg en Etikett på resterna av en USA-made missil ..

som dödade tre ambulanspersonal och ett barn. USA har ansvar för att stödja utredningar om missbruk av amerikanska vapen i attacker mot civila. Vädja till sekreterare Hillary Clinton och ambassadör Susan Rice att stödja en oberoende utredning! Klicka och maila- eller skriv ut och posta här:

http://takeaction.amnestyusa.org/siteapps/advocacy/index.aspx?c=jhKPIXPCIoE&b=2590179&template=x.ascx&action=11644&tr=y&auid=4461028

Av vilken anledning ska man stödja brottslingar- oavsett etnicitet? Borde vara en självklarhet att både hamas och israels militärjunta ställs inför rätta!

Anonimo ha detto...

Om det som står i GP är sant:

"plockade ut kulan, som enligt Ulrika var 22-kalibrig"

Så är hon knappast beskjuten av Israelerna, Den kula hon visar på bild är en 22LR, som är en sportskytte kaliber som är lämplig att jaga småvilt med. Så hon har nog snarare blivit skjuten av en palestinier av misstag.

http://www.gt.se/nyheter/1.1449964/ulrika-fran-goteborg-skjuten-pa-vastbanken

Anonimo ha detto...

Palestiniern är i kläm mellan Israel och Arabvärlden, och de senare är inte lika intresserade av att hjälpa palestinierna som att vinna propagandakriget mot Israel. Nyttiga idioter som Stteve Lando är till stor hjälp.
Palestiniernas situation är en konsekvens av anfallskrigen mot Israel. Det är inte längre deras land, och de hade kunnat inlemmats i den arabiska världen utan problem om dessa hade haft intresse av det. Att hjälpa palestinierna är inte i fokus. Den som påstår det är en hycklare.