mercoledì 29 aprile 2009

Les litanies du Satan

~


~

/ Diamanda Galás / Charles Baudelaire


Se även tidigare postade Sono L'Antichristo
et, Jesus, Satans son.

Andra om: , , , , , , , , , , ,

6 commenti:

Benge banan ha detto...

jävlar, de där black metalskiten som står om i Aftonbladet är ju bara löjliga, detta, fy, detta är äkta.

Det ryser fan in i själen, jävlar va bra. Säger som den andra, tack som fan för länken!

Night Soul Woman ha detto...

mmm . . . det är vad konst borde vara. - att sätta ord/ ljud i det osagda - det var faktiskt avkopplande, helande *mardrömmarnas landskap* . . . som att befinna sig i mardrömmarnas landskap men som en betraktare/gäst och inte som känslans personifiering . . . det var en uppfriskande omväxling *ja, ja jag vet* :D

Tack för länken!

Anonimo ha detto...

Ibland känns Göingeflickorna lätt förlegade ...

Han en bra valborg!

Carl E ha detto...

Att man aldrig ska tro på media, och framförallt inte Aftonbladet framgår ganska tydligt för den som har ens en hum om vad black metal handlar om. För det första kan man knappast säga att det är några skandaler, eftersom Gorgoroth själva inte visste om att dom bröt lagen. Deras manager sitter just nu i fängelse i Polen pga händelsen, för att han inte informerade bandet när de la upp framträdandet.

"Norska Dimmu Borgir är ett av de mest kommersiellt framgångsrika black metal-banden" - de är inte ens black metal, det slutade dom vara för sisådär 10 år sedan, även om de är influerade av budskapet.

De som blir upprörda över kyrkorna som brann ner kan ta sig en funderare på alla positiva saker kristendomen uträttat genom världshistorien. Tror ni de kristna "missionärerna" och korsriddarna nöjde sig med att förstöra tempel? De utrotade hela kulturer genom att påtvinga sin religion.

Säger en gång för alla, tro inte på media vad ni än gör eller vilken uppfattning ni än har. Finns bättre sätt att skaffa fakta på.

Robert ha detto...

Jesus lever! Satans makt försvann för 2000 år sedan...nu ser vi att folk lider pga. att vissa fortfarande vill ont..varför förstår jag inte...Gud välsigne er alla! Kärlek och frid över era liv...

Erik ha detto...

Hail Satan