mercoledì 1 aprile 2009

A Jew – Not a Zionist – Burn the Israeli Flag - נטורי קרתא

~



























~


Neturei Karta
Jews Not Zionists

Rashi on Genesis 1:1, Judeo-Israelic Ethics, Pax GazeticaAntisemitiska sionister, קלונימוס / Kalonymus, Kung Davids (s)ätt, rabbi Jacob Baruch ben Judah Landau, לנדאו, Malkhut beit David, Statsexperimentet, Jude, Från monster till monster, מלכות בית דויד

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Censurerad av media

9 commenti:

MIKE F ha detto...

Underbara människor som talar om sanningen.

Krossa Zionismen

Anonimo ha detto...

Om sånt här hade nått fram i media så hade inte antisemitismen spridit sig lika mycket. Detta visar ju med besked att det finns (vilket är sjävklart) mänskliga judar.

Sionister är kräk, precis som nazister och andra nationalistsvin.

Men det är den politiska ideologin som det är fel på, inte själva religionen eller människorna i sig.

/anonym, då det politiska klimatet i sverige inte är så öppet

Anonimo ha detto...

NK är ju lite speciella. Samarbetar med PA och Ahmedinajad t ex.

A-K ha detto...

Är även denna censurerad? Ibland är det tydligen lättare att blunda för den rådande verkligheten...

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Ja, man verkar vilja få det svenska folket att tro att alla judar, troende som sekulära, gillar Israel, varvid man sedan kan häckla ur sig att alla som kritiserar Israel, är antisemiter.

Eller så tycker man helt enkelt att extremistisk nationalism är en godsint och bra ideologi. Nationalsocialism gick ju hem i Sverige med, när den tiden begav sig. Svensk s.k. 'elitistisk media' har en sådan nationalistisk etatistisk läggning.

Att informera - eller tillåta information komma fram - om de verkliga förhållandena, är inte aktuellt i svensk mediavärld. Gällade Israel, är israelisk media långt öppnare än svensk inskränkt idioti.

Ja, nu överdriver jag lite här uppe i min frustration, men jag skyller på att jag genuint ogillar censur, hyckleri och idioti - elitistisk som jag är:)

sen dessutom var det ju bara en tidning som (ännu) censurerade just denna, men det är ju genomgående annars.

S.A.I. Steve Lando ha detto...

ah, DN med. Svenska skittidningar.

Beelzebjörn ha detto...

Vilken religion eller ideologi som helst som snackar om 'utvalda folk' retar mig, vare sig det är förvirrade tyskar eller förvirrade semiter.

Antisemit-diskussionen som oundvikligen kommer upp varje gång man inte hurrar för att Israelerna i självförsvar blåst in en Hellfiremissil i en byggnad med sovande skolbarn tänker jag inte ens bevärdiga med en kommentar.

Man undrar om ifall Sydafrikaner hade haft en 'fredlig' demonstration i Stockholm under apartheid-eran, någon blivit förvånad om motdemonstranterna var en smula upprörda? Historiskt fanns det iofs en arg höger när sydafrika skulle spela tennis i Sverige, på den tiden det begav sig.

Man kan dra en del paralleller?

Inte anonym, då det politiska klimatet i Svea Rike just nu kan **** min sura ******.

Christopher Aqurette ha detto...

Alla rasister kör med samma gnäll. Det är sååå synd om er för att ni inte får hetsa mot folkgrupper utan att bli beskyllda för rasism och antisemitism. Men hur mycket ni än försöker inta offerrollen så är det inte OK att klottra hakkors på synagogor, förstöra begravningsplatser, jaga judar på stan, kräva judefria tennismatcher och skrika "Hitler hade rätt!" i demonstrationståg. Det är antisemitism hur mycket ni än försöker kalla det israelkritik.

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Men lilla vännen, ingenting av det du nämner görs här...