mercoledì 2 aprile 2008

Tjetjenien

~
sista droppen blod
längs med Kaukasus kam

underkuvas ej



















~

Taggar: , , , ,

4 commenti:

Anonimo ha detto...

Tack för dina rader - de är mer värda än du tror! <3 :)

"Ja, det verkar som du gått för snabbt fram i dina känslor för det verkar som det är rent slöseri att ödsla tårar på denna kille."
Ja du har rätt.. men jag grät bara en kort stund när jag just skrev det där för jag kände mig så... BESVIKEN på att han var lite som han var.. inte hörde av sig och antagligen bara lekte med mig, det sårar ju och man måste få gråta ut lite. Men nu de senaste dagarna har jag knappt tänkt på honom alls... inte på samma vis i alla fall, känner mig nu mer kyligt inställd till honom. Vi har bara träffats sådär 1 gång.. för snart 2 veckor sedan och nu vill han träffas igen.
Han sa förrigår (PÅ MSN - självklart tss :P)
"Om du har tid över i veckan kanske vi kan styra upp något och träffas?"
ja, men ring och fråga det "röst-mot-röst" istället, hade jag nästan lust att skrika!
I lördags hade jag tid att träffas, jag kontaktade honom på kvällen lite smått men han verkade lat och var bara hemma och jag antar att han RINGDE till en viss tjej han skrev om sen på hans blogg ganska så direkt efter (Att hon var skön och rolig)... och timmarna gick utan att jag fick nått svar. Sen när han väl skrev nått så var klockan mitt i natten och jag funderade seriöst på att bara gå o lägga mig.
Irriterande är också att han fortfarande tycks umågs med sitt ex. Bara 3 dagar efter vi träffats skrev han om i bloggen att hon kom hem till honom o tog hand om honom, typ medicinering eller nått :@

"Jag undrar lite smått hur han urskuldar att han inte ringer, när han uppenbarligen har tid och är anträffbar på MSN?"
Han säger 1. hans mobil fungerade inte (samtidigt som han var sjuk) och 2. när han sa att han skulle ringa dagen efter efter jobbet innan han skulle ut o festa för vi kanske skulle festa ihop - då hörde han av sig N0ll. Och jag vägrade gå in på msn... kände verkligen inte för att prata på där med honom, han är så jävla seg på att svara och dessutom rätt kylig. Han kan inte ens tillåta sig göra en ;) min utan gör alltid sina :) gubbar efter varannan mening eller något och anstränger sig inte ens för att hålla samtalet igång.
Jag är 19, han 22 har egen lägenhet och jobb (eller det kanske jag skrev i inlägget..)

"Att säga att han skall ringa, dagen efter, hela tiden, o sen inte ringa, under en hel vecka. Ja, bara slopa honom. Ingen kontakt på MSN o ring inte själv. Kommer han då, så får han göra det med romantisk kraft, kommer han ej, så goodbye for gott:) "
TACK, jag vill vara sådär stark och inte gå in på msn... kanske undrar han då vad jag faktiskt gör eftersom vi bestämt att ses och lyfter luren och RINGER ursäktande och med romatisk tonart som du säger,annars..... :@%¤#¤%
Precis efter han frågade om vi kunde hitta på nått i veckan och jag svarade Ja så sa han i slutet av konversationen "Bra, då kan vi väl höras av imorgon och bestämma vilken dag och så :)"
JA, men RING MIG DÅ för i hel-vette. Hur svårt kan det vara, kan han han inte svälja sin stolthet eller? Tydligen inte.

Det gör mig ont att jag råkat ut för en sån här kille. Han är verkligen döläcker, men hur mogen är han på en skala 1-10? Eller så är han bara ute efter något OSERIÖST... även om det vissa stunder när vi gosade o pratade inte alls verkade så utan han verkade rätt klar i tankarna. Edit: vi har inte legat me varann, men grov-myst.

Hoppas på svar ifrån dig! Kram och hoppas du har de superbra!!!

Anonimo ha detto...

Mysticá här igen,
min bloggadress är:
www.metrobloggen.se/reality
(ifall du inte fick den hehe)
Kram

Angie Roger ha detto...

ett starkt folkslag, som håller på sin rätt .. här en bra senrya

A-K ha detto...

Från situationen i Tjetjenien till relationsrådgivning... ;o)

Hur som, det här är en bra och mycket stark senryu. Den mycket snygga mittenraden färgar hela dikten.