mercoledì 7 ottobre 2009

Närpoliser

~
I princip är jag för närpoliser, för att stävja och förminska hotbilden på gator och torg. Min erfarenhet av polisen är dock, att de skapar samt understödjer hot och våld.

Därför är det i praktiken bättre med kameror på offentlig plats, för man verkar aldrig komma ifrån civiliseringsnivån av Cro Magnon hos snutar i kläder blå.

~





+Poliser och nassar, Våldet i samhället, Polisbrutalitet - Cro Magnonpolis talar ut

Andra om: , , , , , , ,

3 commenti:

Anonimo ha detto...

Ja Lando

Jag har träffat väldigt många poliser, och jag kan säga att samtliga har visat sig ha mer innanför pannan än vad du verkar ha, om jag baserat på ditt bloggande genom åren.

De gör jobbet medans du flummar. Inte tacksamt yrke idag. Är så trött på alla ni som spottar på polisen så fort ni får chansen.

Ynkryggar är vad ni är.

Anonimo ha detto...

Hade en far som var en typisk polis. Övergrepp var ett känsligt kapitel. När jag berättade om en ordentlig kamrat som misshandlades av en polis och att polisen tycktes sakna verbal förmåga blev min far i vanlig ordning förbannad och klippte till mig på polismans vis i stället för att föra en civiliserad verbal kommunikation. Han misshandlade också regelbundet min mor i stället för normala samtal makar emellan.

Anonimo ha detto...

japp, det är sorgligt hur få människor det är som verkligen passar för sitt yrke. det är väl fel på utbildningssystemet antar jag. eller så är det för att folk är dumma i huvet i största allmänhet, helt enkelt. vad vet jag.