martedì 20 ottobre 2009

Svinstian

~
solidariskt ta,
en dos prima kvicksilver

Svenskt DDR

~









+ Svinaktiga vaccin - A/H1NI, Vin mot influensa, På åttonde dagen sade Gud: Rädda judarna, Epidemisk svinomedia

Andra om: , , , , , , ,

3 commenti:

Micke K ha detto...

En normalsvensk äter i sin mat cirka 1 mikrogram kvicksilver per kg kroppsvikt i veckan. Om man inte äter mycket fisk...

1 dos vaccin - 0,1 mikrogram kvickilver...


Kompensera genom att äta mindre till lunch?

Anonimo ha detto...

Micke K:

Man är en "nyttig idiot" och gör det väldigt lätt för sig om man drar den kvicksilverjämförelsen (som förövrigt är nämnd som retorisk strategi i Socialstyrelsens interna dokument). Läser läkemedelsberäkning på universitetet nu och kan hälsa att verkligheten ofta är mer komplicerade än en FAQ för folket.
Det är en enorm skillnad på ämnens verkningsgrad beroende på hur de administreras och det är helt olika halter av samma ämnen beroende på om de skall ges i sprutor eller i tablettform (ätas, jämför med maten du nämner i ditt exempel). Prova själv att DRICKA EN DECILITER fotogen (prova det inte ändå!) och du klarar dig garanterat bara du häller på lite mjölk eller nåt det kan binda med (jämför med maten du nämner, det finns massa kvicksilvret i fisken binder med)och följa med den naturliga vägen ut. Prova sedan att INJEKTERA BARA EN DROPPE fotogen (prova det för guds skull inte) och du dör direkt, när ämnent når blodet så ofiltrerat slår det stenhårt (fråga en heroinmissbrukare)varken matsmältningen eller levern får chans att försvara kroppen heller. Obducera vilken människa du vill och du hittar mängder med tungmetall som kvicksilver exempelvis som levern räddat känsligare organ ifrån. Däremot har man sett i studier att kvicksilver och aluminum från injektioner ("taggade" med markör-vätska som syns på magnetröntgen)forsar med blodet och stannar till stora delar kvar uppe kring hjärnstammen. Lycka till med dina sprutor! (Synd bara att influensa inte ens är särksilt effektivt att vaccinera mot http://www.theatlantic.com/doc/200911/brownlee-h1n1 )

Bo Engwall ha detto...

På min Netdoktorblogg visar jag varför massvaccinering i detta fall är dumt immunologiskt sett


http://www.netdoktor.se/?_PageId=115761&Tab=Blogs#Blog[115768]