domenica 11 ottobre 2009

Du bist Terrorist

~


~

Rosengårdsrapporten - Hot mot demokrati och värdegrund - en lägereld från Malmö, samt AntiSemitisk Terror - Arbeit macht frei
++ Landos Signalspaning om FRA - Summa summarum, Statens händer - FRA's Fatwa

~~~Från Arkivet~~~

- Bland tomtar och troll.

~

Censurerad av media

8 commenti:

 1. Vilket sktisnack. Har man tagit sig in i Pakistan utan tillstånd, med en tvååring, och vägrar prata om varför man åkte fast "förra gången", så bör man absolut snacka med Säpo.

  Om du läst artikeln så ser du att det dessutom var frivilligt.

  RispondiElimina
 2. Om man har de bakgrunder som dessa båda herrar- Samtidigt som man försöker ta sig in i ett område där det pågår inbördeskrig mellan staten och en religös fraktion, så tror jag att man enkelt kan förstå varför man blit interjuvad av SÄPO.

  Men du är väl en person som tycker att terrorism kan vara Ok, eller hur!?

  RispondiElimina
 3. Mehdi Ghezali och hans sällskap är lika "oskyldiga" och trovärdiga som en grupp pedofiler som rört sig utanför dagis, gång på gång, och blivit gripna för detta.

  // Mehzali Ghedi

  RispondiElimina
 4. Vilket trams! Alla tre är så löjligt genomsuspekta att man blir förbannad ifall det INTE startas en förundersökning mot dem.

  Dessutom är det stötande att ingen inom Sveriges Muslimska Råd reagerar eller kritiserar det faktum att ordförandens dotter blivit arresterad i ett krigs- eller terrorområde - IGEN.

  Vad är det för människor som styr de där organisationen egentligen!? Och varför ställer journalisterna inte den frågan!?

  RispondiElimina
 5. nej, journalisterna ägnar sig åt att smeka islamofobiska krafter längs håret när de censurerar blogglänkar berörandes de mänskliga rättigheterna.

  Klart de inte hinner ställa några frågor, ens betänka något överhuvudtaget i sina inskränkta skallar.

  RispondiElimina
 6. Det är inte en mänsklig rättighet att ens oreflekterande inlägg ska komma upp i Twingly. De andra bloggarna är helt enkelt mer populära.

  Att tro att de sitter och "censurerar" länkarna påvisar ett något uppblåst ego.

  RispondiElimina
 7. Eller så ser man det genom att administrationskontot på Twingly varit inne och plockat bort länkarna, dessutom syns inte länkarna utefter popularitet utan utefter kronologisk ordning.

  Pundhuvud.

  RispondiElimina
 8. Försvara gärna Ghezali men hans resa har tyvärr gjort att han kommer att få svårt att komma in i det samhälle han är medborgare i. Oberoende av om det är hans eget fel eller medias.

  I den bistra verkligheten återstår nog bara bidragsberoende eller emigration.

  Att han inte tänkte på det innan han reste kanske tyder på att han struntar i det svenska samhället, ett samhälle som hjälpte honom hem från Guantanamo.

  RispondiElimina