lunedì 19 ottobre 2009

Hot mot Sverige – begränsad yttrandefrihet

~
personligen tycker jag det är bra att Aftonbladet lät führen för nationalistiskt-kollektivistiskt folkhemsnostalgiska islamofobiska Sverigedemokraterna tala ut, för endast genom att tala med idioter kan man höra vad som ekar runt i deras sjövilda skalle

förhoppningsvis skrämmer det bort några väljare att rösta på de där nationalisttokarna och om de vinner röster på att få komma fram så bevisar det ju i sak bara hur nationalistiska svin vissa svenskar är

alles gut.

~


i övrigt så är det inte huruvida sverigedemokraterna kommer in i riksdagen eller ej som bör tyckas vara olustigt, de har en rättmäktig plats där med eventuell tanke på väljarbasen, utan den stora faran ligger snarare i att en del av de övriga partierna anammar influenser från detta mörkerhåll för att försöka fjäska till sig röster.

Det positiva med xenofobens debattartikel är således att han drar in partiet i ett litet litet hörn, dit andra partier aktar sig för att vandra in.

ännu mer alles gut.

~


se i övrigt även mina Enfaldsbarometern - Sveriges nationaldag till ära, Sveriges socialrasistiska partier, Sverigedemokraterna - svenskarnas nationella parti, Medborgarskap är en allvarlig fråga

DN, DN, DN, DN, DN, DN, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, Aft, Sydsv, Sydsv

Andra om: , , , , , , , , , , , ,

17 commenti:

Mike ha detto...

Ja det är inte klokt.

Att såna människor existerar på 2000 talet.

HElt jävla otroligt , dom tror jorden är platt fortfarande.

Föressten har någon sagt att du liknar Van Dame lite på bilden fniss Hihi.

Anonimo ha detto...

Jag ser att du förtfarande inte svarat på min tabell vad gäller invandrares brottslighet.

Jag antar att du inte kan. Fr.o.m. nu betraktar jag dig som en okunnig suput.

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Van Dame, nej det har ingen sagt:)

vidare till nästa:

Vilken jävla tabell? Tror du på allvar att jag vet vem du som anonym är, eller vilka tidigare inlägg eller kommentarer du refererar till?

Och hur du betraktar mig bryr jag mig mycket lite om, då din betraktning allsom är en alstring från ditt eget sinne.

Lars Karder ha detto...

Kan inte annat än hålla med. Jag gillar att SD får utrymme att visa upp sin hållning, och extra glad blir man ju när de avslöjar att führern fortfarande är husguden. Jag förvånas nästan över att de vågar visa upp sin sanna sida så tydligt. Tidigare så har de smusslat mer. Jag tror det hade varit värre för de som skräms av att se SD i riksdagen om just SD tog steg i riktning mot det norska fremskrittspartiets politik, som ju är en ngt mjukare paketering av främlingshat.

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Ja det finns givetvis många islamofobiska röster att fånga upp vilka de får utökade möjligheter att nå via exempelvis denna gjorda aftonbladsartikel, men jag liksom du blev något förvånade att det var valet av valtaktik för partiet då denna 'öppenhjärtiga' taktik mer än någonsin för dem in i isolationens bojor

inga rikspartier lär vilja ens tala med dem efter att partiledaren gjort en sådan här fadäs, givetvis kan de vinna lite röster på sin extremism och sin utanförskap, men det lär inte leda någonstans alls, förutom in till riksdagen...

Återigen, den stora vinsten för oss alla andra är att de alla övriga partierna mer än någonsin kommer akta sig för dessa människor, detta parti, samt det de förespråkar, vilket gör att deras galna politik inte kommer få någon större roll att spela, oavsett om de är i riksdagen, eller utanför.

Det här partiet hade passat som en stucken gris på 1930-talet, då hade de kunnat skrika bäst de ville.

mitt tips till pressen är att låt de här galningarna få stort utrymme i mediena, för ju mer utrymme de får ju mer isolerade kommer de bli.

Anonimo ha detto...

"Ja det är inte klokt.

Att såna människor existerar på 2000 talet."

Folk som inte gillar Islam? Sådana har det nog funnits sedan Islam kom till.

Exakt vad att inte tycka om Islam och dess ideologi har att göra med huruvida jorden är platt eller inte är sedan ganska svårt att förstå.

Anonimo ha detto...

"extra glad blir man ju när de avslöjar att führern fortfarande är husguden."

På vilket sätt visar kritik mot Islam att "Fuhrern fortfarande är husguden?"

Mike ha detto...

Det är lätt att anklaga invandraren för brott.

Speciellt när dom inte får jobba.

Speciellt när dom inte får samma rättigheter som dig.

Folk är bra IDIOTISKA alltså.

Lätt och anklaga andra när man själv inte suttigt i fängelse.

Antar att det är ok med pedofiler som nämndemän och domare.

Tjuvar och hycklare i politiken och näringslivet.

Sveriges befolkning är bland dom med mest trångsynt syn.

Folk e helt jävla fyrkantiga.

Skydda den svenska kulturen ..

Vilken jävla kultur ni har ju låtigt era politiker sälja era sönner och döttrar som horor.

Kallar ni Halloween svensk kultur?
Eller att konsumera?
Definera lite tack.
Är det krigen i afghanistan?
Internet eller vad.

Folk är fulla med skitsnack självhat och avundsjuka, inget annat.

Rasist utlägg kommer inte från något annat än okunskap.

Dårar som tror jorden fortfarande är platt.

Primitiva varelser.

Ugga Ugga i din grotta.

Linda ha detto...

Hur bra skrivet som helst! :D

Lilli ha detto...

@ Lando

Ja, varför nöja sig med en husgud när MAN kan få en husslav...?

Goten ha detto...

Så här går det, Lando, när man blandar ihop alkohol och politik.

Mkt snubblande hit och dit ;-)

Nu får du reda ut det här när du nyktrat till

doublecorona ha detto...

De främsta källorna till islams sanna natur är de senare surorna (det vill säga, de sista som nedtecknades rent kronologiskt, de som med andra ord skrevs ner efter att Muhammed erövrat Mecka) i koranen, samt först och främst de traditioner om Muhammeds egna ord som nedtecknades i de s.k. Haditherna (de skrevs ner i de två seklerna efter MUhammeds död, de styr en muslims vardag och liv in i detalj, de är MINST lika viktiga som Koranen), varav de främsta är Sahih Bukhari och Sahih Muslim. Där finns bland annat att läsa: ”På domens dag ska stenarna och träden tala och säga: o muslim, en jude gömmer sig bakom mig – döda honom!”.
Det var inspelningar av dessa verser från Sahih Bukhari som såldes på Södermalmsmoskén för några år sedan. Dessa ord skrevs ner sisådär 1200 år innan staten Israel existerade.

Linda ha detto...

Men Jenny!
Vilken otrolig kunskap du har i ämnet då!
Fast du glömde det lilla faktum att nazisterna sköt ihjäl min makes farfars muslimska bröder i armén både i Italien och i Tyskland då han stred. Vart tog den godheten mot Islam och muslimer vägen då??
Nazityskland skulle hjälpa araberna mot zionisterna. Samtidigt som en slogs mot tyskland så fanns det ledare i muslimska länder som var starkt mot tyskland och ville ha överenskommelser med tex britterna istället. Det rekryterades muslimer från diverse länder för att slåss för tyskland medan de i själva verket lika gärna kunde stå och skjuta på deras muslimska bröder. Det är knappast någon direkt kärlek för araber och muslimer som Hitler hade, utan ett taktiskt tillfälligt påhitt för att bli av med judarna med hjälp av extremister i arabvärlden. Med största sannolikhet hade Hitler sedan skjutit dessa personer också. Han var ju som vi alla vet inte direkt bunden till att bara erövra en del länder, han ville ha en "arisk" värld.
Det är starkt bundet till extremism, inte till islam och inte till muslimer.

Så tycker jag det är rätt ledsamt att se någon säga att andra är otroligt okunniga och ignoranta och borde läsa på ett och annat. Ser du någon gång dig själv i spegeln?

al-Husayni/Husseini = den mufti du talar om kommer från denna välkända klan i Jerusalem.

al-Husseini = den klan som al-Qudwas tillhör och därmed är yasser arafats och hans pappas klan är inte från Jerusalem.

Jo, det är en hel del som sägs.. ena gången är han farbror, andra gånger är han farfars bror. Andra gånger är de bara släkt och ibland är de bara hatade för att de inte tyckte som en själv.
Hur det än är så är inte alla Husseini släkt, inte heller alla som heter Olsson.

Lars igen ha detto...

svar till anonym. nä jag förstår att du inte förstår, men jag har det helt ok med det.

till Jenny, man kan ju alltid diskutera folkgrupper och folkslag om vilka villkor skall vara uppfyllda för att kunna använda benämningen folkslag, för vem som är vad är egentligen lite flytande beroende på ur vilket vetenskapligt perspektiv du betraktar det hela. som exempel skulle "svenskar" kunna vara en folkgrupp samtidigt som samer är en annan, berber är en folkgrupp, tunisier en annan.

när man enbart ser på det biologiska så tillhör palestinerna folkgruppen semiter, vilken också är den samma grupp som judarna tillhör. dvs judar och palestiner är från en och samma mamma.

när det gäller fuhrerns samarbete med araber så var det nog snarare av politiska skäl som han valde samarbete med dem än av sympati med islams lära. Araberna var lätta att vända mot, framför allt mot engelsmännen.

jag är ganska övertygad att fuhrerns bild av tredje riket inte innefattade muslimer som en del i hitlers mångkulturella samhälle.

S.A.I. Steve Lando ha detto...

"Så tycker jag det är rätt ledsamt att se någon säga att andra är otroligt okunniga och ignoranta och borde läsa på ett och annat. Ser du någon gång dig själv i spegeln?"

Tack Linda.

Som nästintill alltid så reflekterar dylika uttalanden främst den utsagandes eget sinne.

Lars:)

Hitlers multikulturella framtidsvisionering var en bokstavlig melting-pot.

Anonimo ha detto...

att folk som du ens får ha en blogg å skriva sån här skit

hade jag inte bestämt mig för att inte rösta alls , denna gången heller , hade jag röstat på sverigedemokraterna , bara för att det finns såna som du

å du borde vara orolig , för nästa gång kommer de med i riksdagen , jag hade själv röstat på dom förra gången , om det inte hADE VARIT FÖRBJUDET ATT RÖSTA PÅ DOM , här i det sk nya sverige

nu är det så , att jag inte hatar judar , men

jag hatar såna som dig , å skulle inte vilja leva i din framtid

för tydligen vill du leva i en värld , där allt är förbjudet - utom islam

du är inte ens värd mitt förakt

Anonimo ha detto...

å så har jag den där tabellen , som någon frågade efter

förstår att så´na som du är orolig att det som står där , ska komma fram

kanske är du bara en invandrad brottsling , som iglar på de svenska skattebetalarnas intjänade pott

men du , smörgåsbordet sverige är över nu , det är dags att betala notan , å en j-a massa dricks , å ta å dra