martedì 6 ottobre 2009

Terroristernas stjälpande logik

~
Försvarsministern Sten Tolgfors (M) har en enad borgerlighet bakom sig. Han pekar på att de svenska soldaterna inte bara är i Afghanistan för att förbättra säkerheten där. Utan också i Sverige. Terrorism och droger utgör ju ett hot även mot oss.

~

Italien har ju inte lyckats få bukt med den organiserade internationella kriminaliteten i södra delen utav landet, där maffiaorganisationer i Napoli, i Calabrien samt på Sicilien håller befolkningen under strikta former, i sin korrupta politiska verklighet, handlandes med droger, vapen samt kemiskt avfall, som ju drabbar även oss. Nämnas kan ju att maffian i Calabrien handhar monopolet på hela kokainhandlen i hela Europa, det finns långt fler kokainister än heroinister, som ju importerar sitt från bland annat Afghanistan. Den italienska kriminaliteten är sant internationell och drabbar oss långt mycket mer, än några afghanska opiumodlare och lokala krigsherrar. Vissa fraktioner är ganska mordiska med.

Kanske Sverige skall ta och intervenera?

Argumentet kring terrorism är mer än beslöjande utav verkligheten, sedan när har afghansk terrorism varit internationell? Afghansk internationell terrorism är lika levande som irakiska kärnvapen var existenta. Däremot har Afghanistan blivit terroriserat i årtionden, decennier av imperalistiska invasioner, ja århundraden och årtusenden utav ständiga anfallskrig. Att ha ett fungerande samhälle då, är svårt.

När skall förtryckarna förstå, att förtryck inte leder till underkastelse, förtryck leder till motstånd. Trevligt att Sverige tar del av denna fina koloniala tradition, där och hjälpa, med svärdet i hand.

Må ni svärdets klinga möta, om ni ej återvänder till dess slida.

~


inledande citat: Lönnaeus, Olle, “Oppositionen splittrad när våldet ökar i Afghanistan”, i Sydsvenskan, 18 augusti 2009 s. A8.

Se även mina Afghanistan, Sovjetisk vinst i Afghanistan, The puppet state of the Afghans, The White Man's Burden (inte min men postad här), Relevans, Det feministiska kriget, Terroriststater, samt Argumentum ad Baculum.

Media: SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, DN, DN, DN
Bloggat: Arvid Falk, Claes Krantz, Svensson, Röda Malmö

Andra om: , , , , , , , , , ,

~~~Från Arkivet~~~

081005 - Själens bevärmning. Över nejderna.

~

7 commenti:

Anonimo ha detto...

Den verkliga hotet mot Sverige säkerhet är vår invandringspolitik. Med europas mest generösa asyllagar och muslimernas höga födelsetal kommer det inte dröja mer än ett par decennier innan muslimerna kan vara majoritetsbefolkning i Sverige och vi kan se sharialagar även här. Titta på rosengård, vad säger att hela Malmö inte kommer se likadant ut om 5 – 10 år. Med en massa människor här som hatar Sverige och vår liberala demokrati kommer dagens densenaste tidens förortsupplopp vara rean pojksträcken.

Johan ha detto...

@ Anonym
Sveriges invandringspolitik är inte det verkliga hotet och det kommer inte införas sharialagar här.
Upploppen i Malmö och andra förorter har absolut inget med Islam att göra. Dina argument är billiga och liknar dem som alla förtryckare använt sig av genom tiderna. Att rikta missnöjet mot en marginaliserad grupp människor och skyffla över allt som anses vara fel på just dem. Det har gjorts förut och kommer att göras igen, men endast accepteras av den grupp människor som står utan utbildning, arbete och själva tycker sig svikna av samhället av olika anledningar.

Johan

Anonimo ha detto...

@Johan

Varför tror du så? Med demokrati och ökande andel till t.ex 60% muslimer som är röstberättigade, vad skulle då kunna förhindra detta scenario?

Eller vill du inte låta majoriteten bestämma???

Anonimo ha detto...

Johan! Inte heller stoppande av matchen mot Israel och atacker på polisen som skyddade israeler har något av islamismen att göra.
Löjlig, Johan, du är löjlig.
(fanta)

Johan ha detto...

Dina uppgifter om att 60 % av röstberättigade skulle vara muslimer är helt taget ur luften och är de inte det får du gärna hänvisa till källor som stödjer de dina siffror.
Majoritetsbeslut är det som är den politiska ordningen vilket gör att alla som är röstberättigade skall få rösta vilken livsåskådning en person säger sig tillhöra.
Ang den andra kommentaren gällande atacker (med ett T), förstår jag inte vad du vill säga, då jag inte nämnt någon tennismatch eller dyligt.

logw ha detto...

"Sedan när har afghansk terrorism
varit internationell?"

2001-09-11.

Anonimo ha detto...

Hade maffian i Calabrien haft träningsläger för folk som ville utföra storskaliga terror attacker på civila i andra länder så hade nog det blivit intervention om Italiens egna regering inte hade klarat av att stoppa det hela!

Per