giovedì 3 giugno 2010

Sionistiska antisemitiska soldater

~


“De visste exakt vilka vi var”

Svenskarna behandlades olika beroende på vilka de är: Dror förödmjukades mest. För den israelkritiske konstnären Dror Feiler var det illa. Han behandlades som en förrädare.

- Dror är född i Israel och har gjort militärtjänsten där. De var på honom extra mycket, säger Victoria Strand.

- Han behandlades illa för att han är just Dror, säger Mehmet Kaplan.

När Dror vägrade att ge ifrån sig sitt pass om han inte fick ett kvitto kastade sig soldaterna över honom.

- De brottade ner honom, satte benen på hans rygg, bände bak armarna och tryckte ned hans ansikte i marken, berättar Kaplan.

När Dror tittade upp såg Victoria att han blödde från ansiktet och huvudet. Soldaterna band hans händer med hårdplastremmar och låste in honom i ett isolerat rum. När han frågade om de kunde lätta på handfängseln drog de åt hårdare, berättar Mehmet Kaplan.

En timme var Dror isolerad. När fartyget kom in till hamnen i Ashdod släpptes han ut med de andra. Men förödmjukelsen fortsatte.

- Vi fick vandra till bussen relativt ostörda men när det var Drors tur blev det gatlopp. Soldaterna knuffade och sparkade honom mellan varandra, framför alla andra människor. Sedan ställde de upp honom mot bussen och turades om att gå fram och dra honom i tofsen samtidigt som de skrattade rått. Det var ren gladiatorstämning, säger Mehmet Kaplan upprört.

- Hundratals soldater som bara hade en sak för ögonen – den här mannen vill vi skada öppet, fortsätter han.

~

Dror behandlades utifrån andra premisser än de övriga svenskarna, han skulle förödmjukas extra mycket, barbariskt og symboliskt

Han är nämeligen en jude, en israelit som valt att inte följa den etnonationalistiska linjen som sionismen och Israel följer, i enlighet med nationalsocialistisk ideologi kan oenighet, avvikelse, ej tillåtas, samtidigt som ohörsamhet må bestraffas, särledes om du är av judisk börd

Dror behandlades extra illa, förödmjukande, för att han är jude, han är född sådan, det är det vi brukar benämna som antisemitism




~

kanske ovan mynt kan präglas igen, och medaljföras till soldaterna, av Israel

medaljen är eljest präglad som stöd till Zionismen av SS och sionisten baron von Mildenstein efter sina resor i Palestina i början av 1930-talet.

se även för detta: Ana the Imp, History Today, Roger Tucker

+ se även mina Antisemitiska sionister, Rashi on Genesis 1:1, A Jew - Not a Zionist, Naturei Karta, När allt kommer omkring är det ganska enkelt, Det är en historiens ironi, Från monster till monster

hela kursiverade stycket är axat från Aftonbladet, även Kaplan og Mankell förutvisstes, Mankell undslapp deportationshandlingen med anledning utav att soldaten gillade hans böcker; andra uppgifter finns i DN, DN, DN, DN, DN, DN, DN, DN, DN, DN, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD

Andra om: , , , , , , , , , , , , int

~~~Ett år sedan~~~

090603 - Odium teologicum.

~

4 commenti:

Anonimo ha detto...

Vansinningt kul på You Tube: Flotilla Choir presents: We Con the World Turkish Aid Song
www.youtube.com/watch?v=FOGG_osOoVg&feature=player_embedded
Sprid gärna vidare!!

Johannes Forsblom ha detto...

Utan de fanatiska kristna i Moral Majority i USA så skulle vi ha sett en tvåstatslösning i Israel och Palestina för länge sen. Jag tror att det största hotet mot freden i Mellanöstern måste kopplas till Moral Majority i USA som har ett stort inflytande över utrikespolitiken.

Men nog om detta. Jag vill säga följande om Ship to Gaza:

Det irländska skeppet Rachel Corrie skapade inga rubriker när det bordades av israeliska soldater eftersom allt gick fredligt till. Men det är bara det tålmodiga arbetet i bakgrunden som kommer att bära frukt för framtiden.

På grund av våldet från aktivisternas sida på det turkiska skeppet vill jag uppmana de ansvariga för Ship to Gaza att avbryta allt samarbete med den turkiska organisationen IHH. Det har visat sig i efterhand att det är en mycket tvivelaktig organisation som knappast använder fredliga metoder och att de äventyrar hela fredsprojektet.

Du Kan läsa hela artikel på min blogg:

http://darenpagatan.blogspot.com/2010/06/en-vadjan-till-ship-to-gaza.html

Anonimo ha detto...

Det föds en idiot minst varje minut. Det är du ett bevis på.

Anonimo ha detto...

Dumt att inte visa pass när soldater ber om det. Är alla i vänstern lika korkade som Dror?