lunedì 19 maggio 2008

Jesus, Satans son

~
Uppenbarelseboken, kapitel tretton:

Hela jorden greps av beundran för odjuret och följde det, och man tillbad draken för att han hade gett odjuret makten --- Den som har förstånd skall tolka odjurets tal, ty det är en människas tal, och talet är 666

Lucifer, ljusets herre i mörkrets dal
fick sig en son i mänsklig gestalt
som bringade ljuset till jorden

hans namn var Jesus, Shem Yehoshuah
ty det är människans tal, med värdet 666

Jesus är inte Guds son, ty han var bringaren av ljus
som förledde människosläktet in i odjurets makt

profetian slog in, Lucifer fick en mänsklig son
han förledde folket, spred sitt okväde i fina ord
nästan hela jorden greps av beundran

Jesus är Satans son
kristendomen är helvetes bål
historien är beviset

Amen



















~

Taggar: , , , , , , , , ,

10 commenti:

Anonimo ha detto...

Jesus, satan og gud? Hvem er de fyrene? De som har hilst paa noen av dem er enten doede, paa sinnssykehus, eller leder for en eller annen tullingsekt. Vil noen av disse tre vesnene meg noe, saa faar de komme direkte til meg og si det de vil, ikke til en prest, en sektleder, eller en pave.

Det er greit aa tro, men religioes tro er aa overtro, saa lenge ingen klarer aa vise at religinenes guder virkelig finnes.

Anonimo ha detto...

mycket intressanta saker du säger här. jag bara myser och ler, och länger efter mer.

/Magnus

Anonimo ha detto...

Du som blogger har sikkert mye bra kunnskap, men hold deg for god til å omtale saker du ikke har nok kunnskap om. Hadde du gransket Bibelen så tror jeg du hadde funnett ut at det ikke er noe der som underbygger dine uttalelser.

Det står tydelig der at Jesus er Guds sønn, sendt til jorden for å frelse alle mennesker. På korset tok Jesus på seg ALLE våre synder, slik at vi skulle bli frelst. Av nåde og på grunn av Guds kjærlighet, ikke av våre egne gjerninger.

A-K ha detto...

Jag anar att du kan få dig en ovän eller två genom denna din "hädiska" skrivelse ;o) Amen.

Anonimo ha detto...

Jesus blev aldrig korsfäst, han blev 97 år, en gammal, bitter o desillusionerad man, med Johannes som enda vän. Bitterheten kom av att profetian aldrig slog in då templet förstördes o Jesus förstod att han aldrig skulle bli Judarnas Konung.

Enligt Jacob Sjöstrand skickade Satan sin dotter också,
Filosofina 666.... :):):)

filologen

Anonimo ha detto...

Hur kan du skriva på detta sättet? Må vara att du inte tror själv, men tänk på alla dem som söker, och får se din sida/inlägg.Vad ska de lära av detta?
Du är ju helt ute o cyklar. Gör du detta medvetet eller gör du det för något annat? Jag är inte anonym....................
/Maria

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Ja, jag kan besvara dig Maria, så du inte känner dig felfördelad.

Som du kanske noterar om du inte förblindar din läsning i din egen tro så hänvisar jag till gnosticismen, och det som du förbarmar dig så kring är en erkänd gnosistik kristen tes kring Jesus varande i förhållande till vad som står skrivet i den heliga skriften.

Att du däremot ej känner till alla vinklar av din egen tro, får stå för dig.

Så de som söker o läser mitt inlägg, får utökad reell kunskap, en uppenbarelse i sitt medvetande så säg.

Patrik L ha detto...

Haha, du är rolig du! Fylld av hat och fördomar och med samma gamka skitsnack som ateister babblat om i alla tider. Gnostikerna ansåg ju inte att Jesus var Satans son, utan att han var en del av världsalltet - vilket i sin tur var det gudomliga. Du kan inte känna till något alls om gnosticismen som du uttrycker dig.

Dessutom var gnosticismen en sekt av modellen Jehovas vittnen och inte särskilt fritänkande alls. Men du är förstås totalt obildad och svänger dig med tjusiga satanistiska symboler och ord du inte förstår innebörden av.

Som aktiv och engagerad ateist är jag verkligen road av dina försök att verka djup! Ja, jag föredrar rent av de kristnas bludder i jämförelse!

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Då din (sista kommentatoren) kunskapsnivå verkar vara av mer rudimentärt slag, beblandat med attitydsproblem samt olika former av fördomsaktiga påhopp, avstyr jag vidare förklaring härom.

Jag råder dig dock att läsa på lite innan du uttalar dig så fördömmande nästa gång.

Anonimo ha detto...

616... Do the math.