mercoledì 21 gennaio 2009

WANTED: For war crimes and crimes against humanity

~

6 commenti:

Kontemplerande kille ha detto...

Hamas då?

Anonimo ha detto...

Käre Steve,
Bara för att man är filiosof, poet eller konstnär så ska man inte sluta tänka. Hur filosofiskt, poetiskt och konstnärligt är det egentligen att peka ut 3 veckors EVENTUELLA krigsbrott och samtidigt ignorera 8 års BEVISADE krigsbrott från den andra sidan? Speciellt när det är dessa brott som gav upphov till Israel hårda respons.

Jag kan försäkra dig om att det bara är oerhört korkat. Kanske opportunt. Kanske skenheligt. Naivt? Oansvarigt? Kanske alltsammans. Men framförallt väldigt korkat.

Anonimo ha detto...

Eventuella krigsbrott?!
Ska man ignorera det faktum att Israel ockuperat Palestina också? Skall Palestina låta sig bli slaktade utan motstånd? Är det man begär kan man undra vad som är korkat.

Anonimo ha detto...

Marlene Olsson vart ligger palestina? Är det ett land eller vad är det? Sedan bör du byta ut ordet slakta i din kommentar till döda. Slakta är ett ord som används i samband med systematiskt dödande av djur i syfte att framställa mat för människor.

Henrik C ha detto...

Mr. Waste of Life och Marlene. Jag förstår inte er Hamas-kramare. Hamas är de som är boven i de hela. Fråga palestinierna om vems fel det är att Israel blev tvungna att jaga terrorister i Gaza. Fråga hur många som ångrar sig att de röstade på Hamas. Häng med lite va.

Anonimo ha detto...

Hamas sköt extra mycket raketer när Israeliska skolbarnen skulle ta sig till skolan.

En klar krigsförbrytelse då det saknade militärt ändamål, utan bara syftade till döda civila.

Kosntigt att vi inte ser några efterlysningsposter på Hamas.