domenica 18 gennaio 2009

Lek med litet lik – de israeliska spelen 2008-2009

~
Antalet dödsoffer i sektgerillan LRA:s framfart i Kongo uppgår till minst 620. Över 160 barn har förts bort, uppger Human Rights Watch i en ny kartläggning
SvD

Det var ju ingenting, den sionistejakulerande staten av Guds nåde har ju dödat runt det dubbla, och inte har man heller tagit barnen i förvar så som Herrens motståndsarmé gör, utan dödat dem med emfas. Endast barnen uppgår till i antal 700.


Stat av berg Sion
kristen offspring leka med

pappa gör allt bäst

~









Naturligtvis behöver världen heller inte officiellt bry sig om ungspolingarna i Kongo. All kritik mot massakrarna bedöms vara rasistiska i sin grund, det är ju svartingar som dödar svartingar, precis som det är semiter som dödar semiter i Mellanöstern. Det kan vi inte kritisera, det blir ju antisemitisk rasism. Humanism hörde halva 1900-talet till bara, nu är det nya lekstunder.

Det här är en komparativ studie i leken ‘barbari’, leken startade med Lek med liten bomb. Den tribalistiska vinnardansen hos den israeliska stammen kunde man beskåda i New York, se den första länken i min senaste Barbaric Jews, där gick det glatt till.

Andra om: , , , , , , , , , , ,

Nessun commento: