mercoledì 14 gennaio 2009

Israel erkänner sin terroriststatus

~
Dore Goren, företrädare för Israels utrikesdepartement, medger att ett av målen med offensiven mot Gaza är att sprida skräck
Sydsvenskan

~

bra att vi kan nå en överenskomning i detta spörsmål
terrorismens mål och medel sägs ju ofta vara just att sätta skräck

Israel är ett barbariskt terroristland

~


Israel bör således behandlas på samma sätt som Gaza gjorts de senaste åren om det skall finnas någon logik i antiterroristhökarnas politik, d.v.s. fullständig isolering.

Mina skrivelser apropå massakern i Gaza åtfinns i min senaste därom, se därför prompt: Operation Gjutet Bly, Gaza - مجزرة غزة‎,

Sydsv, Sydsv, VG, VG, VG, SvD, SvD, SvD, DN, DN, Dagen

Bloggat: Annarkia, Svensson, Scaber Nestor, kverulant, ClaesKrantz

Andra om: , , , , , , , , , , ,

10 commenti:

Anonimo ha detto...

Ärligt talat, Du borde läsa :
Gaza och rättsläget – ett traditionellt folkrättsligt perspektiv av Göran Lysén, om och om igen tills du förstår innebörden av artikeln.

Anonimo ha detto...

Tv 4 nyheterna idag..

Sverige har varslat mest folk i hela europa.

Jag och polarna ska buzza några politiker när vi får tag i dem.

Vi håller på plockar ihop en Mob.

Gör detsamma ni.

Dags och agera och puckla på svinen lite.

Ibland måste man agera.

Anonimo ha detto...

Om man läser hela meningen/artikeln framgår det rätt tydligt att man vill sätta skräck i Hamas, terrororganisationen, är inte samma sak som att sätta skräck i civilbefolkningen vilket Hamas med anhängare gjort i 8 år.

Målet är Hamas...inte invånarna i Gaza.

Anonimo ha detto...

blev en konstig mening det där.. men ni förstår kanske vad jag menar ändå...

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Samtidigt så ser Israel alla, eller nästintill alla, av tillhörigt manligt kön som tillhörande Hamas, därvid ej civilbefolkning.

Man måste vara kvinna eller ett prepubertalt barn för att räknas till civilbefolkning, och de dödas/skräckförs ju likväl dem i mycket hög grad.

Anonimo ha detto...

"Samtidigt så ser Israel alla, eller nästintill alla, av tillhörigt manligt kön som tillhörande Hamas, därvid ej civilbefolkning."

Var har du läst det?

Anonimo ha detto...

Torbjörn: Med tanke på att det bara är kvinnor och barn som bokförs som "civila" förluster i statistiken så är det tyvärr så att alla män i vapenför ålder räknas som "terrorister". Det är denna sneda syn på vilka som är civila som gör att det "bara" är ca 40 % "civila" palestinier som dött hittils. Verklighetens andel är sannolikt mycket högre.

Anonimo ha detto...

Hahah...detta var det mest IQ befriade inlägg jag läst från någon bloggare. Bara en massa antaganden och ett totalt ignorerande av fakta. Läsa allt i en artikel är en klar fördel om man ska kommetera den.

S.A.I. Steve Lando ha detto...

I så fall Finnen:

Ett IQ-löst inlägg för att väcka de IQ-lösas reaktion. Tackar för dina ord Finnidiot.

Fakta är, att Israel är en terroriststat, utifrån hur de agerar.

Ett tack till Martin som förklarar till Torbjörn. Torbjörn kan vidare läsa tidningar, eller lyssna till de israeliska ministrarna som uttalar sig kring det. Martins förklaring är dock tillräcklig o korrekt.

Saladin ha detto...

Steve:

där vettet går ut tar svordomarna vid, broder. En del gör allt för att försvara det pågående folkmordet. Självslösa demoner intill benet!