giovedì 15 gennaio 2009

En läsare från Gaza

~
jag hade en läsare från Gaza härom natt
denne läste Jesus Hälsar God Jul

jag hoppas det ledde till ett skratt

~


Mina skrivelser apropå massakern i Gaza åtfinns i min näst senaste därom, se därför prompt: Operation Gjutet Bly, Gaza - مجزرة غزة‎, den senaste är istället Israel erkänner sin terroriststatus, och som jag skrev där, sprida skräck lyckas man bra med, se VG.

Spana in bitar från helvetet via blogg: Goredom. En del bilder kan sägas illustrera det jag skrev om i Lek med liten bomb.

Andra bloggar: Muslimen, Bente Kalsne, Röda Malmö, Sapere aude, Alliansfritt Sverige

Gideon Levys artikel i DN
Övrig media: DN, Dagen, SvD, SvD, Sydsv, De Telegraaf, VG

Ytterligare andra svenska bloggare om: , , , , , , , , , , , , ,

本意

4 commenti:

Anonimo ha detto...

Vad skulle ni vänstersvenssons säga om EU fördrev alla svenskar från sverige, och svenskarna återkom senare, bara för att se sitt hemland övertaget av finnar? Det är exakt det som hänt i Israel. Det och att islam HATAR judar: läs Koranen (de senare surorna, de som ersätter de tidigare surorna) och läs även Haditherna. Det är skrämmande läsning. För en sann muslim är judar söner och döttrar till apor och hyndor, och en muslim kan aldrig leva med skymfen att förlora land som islam en gång erövrat. Men var lugna, Sveriges tur kommer, vi har 400.000+ muslimer, and counting. Vänstersvenskar är s.k. nyttiga idioter, när muslimerna är majoritet kommer de snabbt att göra sig av med dem, de är en belastning med sina flator, bögar, ateister och manhaftiga kvinnor. Det är den nakna sanningen.

Hur kommer det sig att den svenska Vänstern gråter krokodiltårar över muslimer, men struntar i Chavez förtryck av Venezolanerna, Castro i Kuba, Mugabe i Zimbabwe, och den islamistiska regimen i Sudan???

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Jesus hälsar god jul till dig med, han tar dig i sin famn och trycker trycksvärtan ur din själ.

'vänstersvenssons', haha tillåt mig småle, IQ-lösa varelse.

doublecorona ha detto...

Palestinier hatar judar för att de är judar. Läs Hadith och Koranens senare suror. Judehatet är en integrerad del av islam, palestinier är till allra största del muslimer. Vad kallar du Hebronmassakern på judar 1929? Eller Hajj Amin al-Husseini, stormufti av jerusalem under första hälften av 1900talet. Han tog sig till nazityskland och ville att världens muslimer skulle ansluta sig till Hitler och döda judar, så skedde bland annat i Albanien och Bosnien, som exempelvis den till största del muslimska SS divisionen SS-Handschar vittnar om. Läs historia, RIKTIG historia. Palestiniernas och muslimers hat mot judar är äldre än staten Israel. Den s.k. profeten Muhammed ville att judarna i Khaybar skulle erkänna honom som deras profet, de ville de inte, och då lät Muhammed sina trupper döda alla männen och sålde kvinnorna och barnen som slavar. Läs koranen, läs Haditherna. Lär dig om islam.

Att kriticera islams judehat är helt i sin ordning. Igen, läs Haditherna och Koranens senare suror. Rasism? En muslim är inte en ras eller en etnicitet, det är ett ideologiskt ställningstagande. Det finns vita, svarta och bruna muslimer. Rasismen däremot finns i dig och dina radikala vänners förnekande av judarnas hemland. Judar är en etnisk folkgrupp. Man föds till jude. Muslim är ett val.

Anonimo ha detto...

Hej du dubbla - som kommer med halva sanningar...har du hört talas om att man kan konvertera till judendomen? har du någon koll alls på judisk historia? du verkar ju ha glömt alla judeförföljelser som ägt rum i Europa innan staten Israel - och även efter (t ex Polen...) Läs bara beskrivningar av Dickens, Virginia Woolf etc...så får du se på attityder till judar, ja...
Har du hört talas om hur judar som levt det osmanska riket hade det, jämfört med dem som samtidigt blev förföljda i Europa? Nej, jag trodde väl det...Judars situation i Ryssland? Dreyfus-affären? Osv osv. Och vem säger att alla är vänster som tycker det är konstigt att "försvarskrig" går ut på att mörda en massa barn, bomba sjukhus osv? Kan du berätta för mig exakt var detta skulle ha skett i Venezuela, i Kuba? Nejvisst, Kuba är ingen demokrati, men din jämförelse, kära vän..tyder varken på att du är särskilt kunnig, särskilt kärleksfull eller för den delen: demokratiskt lagd. Din text vimlar av fördomar av den typ man finner i Sverigedemokraternas propaganda - så sök dig till dem, om du inte kommer på bättre tankar