martedì 30 aprile 2013

Statistisk verifiering av svenskt sinnelag



min postning Mainstream svenssonskalle har till dags dato öppnats utav flera hundra personer, i genomsnitt havo alla dessa stannat med den sidan öppen, begrundat og måhändeligen även funderat, i hela 1 minut samt tio sekunder

den är ej där än, men när den nått tusen öppningar så bedömmer jag att den i likhet med de flesta statistiska, och opinions-, undersökningar är statistiskt verifierad i dess mening, med bara någon procent i felmarginal



















Vetenskapsmetodik behandlas välsvarvat i min bok Postmodernisme premillénaire, likaså nationalfokuserat sinnelag.


~~~Fem år sedan~~~


~

1 commento:

Nalle Puff ha detto...

Statistik över vad? Att dina läsare ha större fantasi än dig måhända. Kanske de se saker som du i din enfald icke förmå att göra.

Det klär sig inte att visa förakt för sina läsare. Och är det så att man förakta dem då gör man i så fall som jag gör. Dvs man slutar att publicera.

Ty en sak är sak är säker uppblåsta pojkar (som tro sig vara män) som tro sig vare förmer än andra gör sig bara till åtlöje när de tala om det i sina bloggar.

Typ han bloggebloggeito framstå allt mer för var dag som den tragiska människospillra han är, ett annat skämt är den där Cornucopia. Och du visar allt oftare dag för dag tendens att hamna i den klubben.