sabato 6 aprile 2013

Daytrader II


jag jobbar ej för pengar
jag låter pengarna jobba för mig


















~



1 commento:

Nalle Puff ha detto...

Det är smartare med trav. Det spelar jag på och jag går flera tusen plus varje månad.

Det är bara att läsa vad de som trännar hästarna har att säga om dem och deras form och chans. De samma för vad kuskarna har att säga.

Sedan tittar man lite på atg:s lopparkiv och läser lite till i vad som står i tidningen och travprogramen.

Sedan utifrån det så gör man bara ett travsystem och lämnar in efter det lutar man sig bara tillbaka och dricker lite öl, sedan somnar man och när man vaknar så tittar man i datorn och då står där hur mycket man vunnit denna gång.

Så där har jag hållit på länge nu och jag har ta mig fan vunnit mer pengar på det än på att jobba och spara i aktier.

Så är det att trav det handlar om kunskap den som läser mest, minns mest och vet bäst den vinner :p

Inte så svårt alls faktiskt, bara disciplin, inget önsketänkande, det är det värsta problemet det där med önsketänkandet, ty en av människans svagheter är att hon vill se ett mönster i allt, duplicerar man det till spel på hästar blir dessa mönster man vill se till önsketänkandet och det är det man förlorar på särskilt om man tappar disciplinen.

I min värld är alla som inte spelar på trav dumma i huvudet särskilt de som tror mer på att arbeta och spara i sitt anletes svett.

Nästa steg är att lära mig galopp, men det är lite lurigt att begripa sig på med alla vikter, handikapp, häståldder vs rutin, tuffhet osv.

Fast jag måste lära mig galopp det känns lite mer softstikerat än travpå något vis. Väldigt mycket att tänka och hålla rätt på där. Fast visst det är en del man måste ha koll på i travet med.