mercoledì 15 dicembre 2010

Radikala islamister inget hot mot Sverige

~
men Sverige deltar i ockupation av främmande land
då får man sannerligen skylla sig själv

~




+ Sverige medverkar till tortyr, Jag håller med talibanerna, Relevans, Afghanistan

SvD, SvD, SvDSvD, SvD, SvD, DN

Andra om: , , , , , , , ,

8 commenti:

Goten ha detto...

Skylla sig själv för hot som inte finns. Helgarderat!

S.A.I. Steve Lando ha detto...

:)

måhända det skulle va 'skyla sig själv'

Micke ha detto...

Du får inte glömma Vilks och Danmark har samma problem med sina bilder.
Jag tycker att detta liknar 70-talets terrordåd av Baader-meinhoff, Röda armén m-fl. Nästan alla (islamistiska) bomber i Europa(även i N.Y.) har utförts av välutbildade unga personer. Det var likadant under 70-talet. Det var radikaliserade välutbildade unga människor med kommunismen som ideal som blev terrorister.
De terrorister som saknar utbildning är de som spränger sig själva i muslimska länder. De kommer sällan utomlands.

Nalle Puff ha detto...

Du gör det liksom så många andra sverigehatare väldigt lätt för dig, mannen var nämligen från Irak, Sverige har aldrig deltagit i någom ockupation av Irak, däremot har Sverige via sin försäkringskassa och sina socialkontor försörjt horder av just irakier, detta säger en hel del om denna irakiers inställning till ett land som givit hans landsmän skydd och tillflykt.

Min åsikt är att sverigehatare som dig borde få käften inslagen, och därefter kastas till den hög av avföring ni ursprungligen kan tänkas komma ifrån.

Anonimo ha detto...

Samlingsregering nu!!!! s=m brojlers marionetter puttade av samma mafia nätverk!

Det som händer nu med säpo som är direkt under avd av CIA och dessutom KRÄVER!!!! polis stat säpo DIKTATUR förre hela europa och usa - man undrar om sv på tänkt att bli den första koncentrations leger i europa där rättssväsendet är helt okuperad och redan enligt inkvisitions gamla mönster utfärdar falska och lögnaktiga dommar mot allt sund förnuft och nu säpo begär befogenheter till att sammankoka falska bevis då i samh utan rättssystem laglös och rättslös redan håller på hända nogåt fruktansvärd!!!!
False spektakel av säpo o cia där vilsen drågad man lyras och offras för genomdriva polis diktatur i sv!
se www.vaken.se

Andreas ha detto...

Är du på riktigt?

Du tycker att det är rätt att oskyldiga människor ska dödas,
för att vi har en FREDSUPPEHÅLLANDE styrka i afghanistan, för att införa demokrati?

Rickard ha detto...

Skrev ett blogginlägg om hur vansinnigt det är att låta Svenska soldater vara kvar i Afghanistan. http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/till-vilken-nytta-stannar-svenska.html

A-K ha detto...

Det har länge bara varit en tidsfråga innan sådana här dåd skulle utföras innanför Sveriges gränser. Jag förstår inte varför så många verkar vara så förvånade. Det är ytterst obehagligt med urskiljningslösa bombare (varhelst de verkar), men tyvärr föga förvånande att de nu letat sig hit.