sabato 2 agosto 2008

NaziStaat Schweden

~
efter att det Stasi-KGB-aktiga socialdemokratiska förslaget kring massavlyssning slungats igenom av högerjuntan så finner man det tydligen dags från högkonservativt håll att även återföra gammal god socialdemokratisk folkhemspolitik kring tvångssterilisering, fast nu är det inte de etniskt avvikande zigenarna og tattarna, eller de mentalt, påstått, avvikande som skall reproduktionsstoppas utan nu är det de könsligt avvikande som måste stoppas från förökning

jag förstår varför Hitler med gäng hade Sverige som förebild,
svenska staten är prototypen för National-Socialistiskt tänkande

det är dags att vi gasar Rosenbad,
det är inte 1984, det är 1934


/Frihetliga Rebelliska Arméen






















~

Landos Signalspaning om FRA.

4 commenti:

Anonimo ha detto...

"efter att det Stasi-KGB-aktiga socialdemokratiska förslaget kring massavlyssning slungats igenom av högerjuntan så finner man det tydligen dags från högkonservativt håll att även återföra gammal god socialdemokratisk folkhemspolitik kring tvångssterilisering, fast nu är det inte de etniskt avvikande zigenarna og tattarna, eller de mentalt, påstått, avvikande som skall reproduktionsstoppas utan nu är det de könsligt avvikande som måste stoppas från förökning"

Hej Steve!

Jag vill säga till dig att vad jag vet har inget av riksdagspartierna avgjort ännu vad de ska tycka om kravet på sterilisering eller kastrering av transsexuella som krav för sk könsbyten. Det är ett utredningsförslag. Jag är precis som du kritisk men det är ännu möjlighet att påverka regering och riksdag. Tex maila till partierna, socialdepartementet eller riksdagsledamöter.

När Sverige införde steriliseringskravet (inte kasteringskrav då) 1972 så röstade alla partier ja från moderaterna till kommunisterna men attityderna sedan dess till transsexuella har ju förbättrats tack och lov.

Bengt Held

Anonimo ha detto...

Du är hysterisk.

Anonimo ha detto...

Wow nationalsocialist exemplet, vad annorlunda.

Anonimo ha detto...

Nu var det ju fruktansvärt länge sedan jag var här men jag visste nog allt att jag skulle finna något sånt här, här.
Heja allianzen!

Herregud...