mercoledì 20 agosto 2008

Det kvalitativa skolsystemet

~
Färska och mycket oroväckande siffror från Demoskop visar att hela 90 procent av de svenska ungdomarna inte känner till Sovjetregimens dödsläger

~

men icke så värst konstigt
ack Sverige mörka land

Sibiriens nabobrand

~









citat: Garstedt, I. “Glöm ej kommunismens brott”, i Sydsvenskan 28 maj 2007

Det socialistiska skolsystemet

Taggar: , , , , , , , , ,

2 commenti:

Anonimo ha detto...

Kanske det inte beror helt och fullt på att man försöker "mörka "något..kanske beror det på lässvårigheter eller kanske de inte deltar tillräckligt i undervisningen../M.M.

Anonimo ha detto...

Kan någon förklara för mig varför det jämt är sådant fokus på förintelsen? Det finns massa andra länder där ännu värre folkmord skett. Varför pumpar Hollywood jämt och ständigt ut filmer om förintelsen? Jag säger inte att det är dåligt, men något är lite konstigt? Varför visas alltid ett program på TV4 om förintelsen när Israel är i blåsväder? Varför tar "Levande historia" alltid upp judar och förintelsen? Borde de ta upp annat också?

Enligt internationell lag har ett land rätt att försvara sig mot en ockupationsmakt. Varför står det alltid i all västerländsk media:

Palestina - terror, attack, provokation
Israel - motattack, vedergällning, försvar

När det egentligen är tvärtom? Det är Palestina som försvarar sig mot en illegal ockupation, som det finns flera FN resolutioner som beordrar Israel att sluta ockupera 95% av Palestina. Varför står det aldrig: "Palestina försvarade sig emot ockupanterna"? Har ni läst följande länk?
http://en.wikipedia.org/wiki/Aipac
Som visar med hårda fakta att Israel styr USAs mellanöstern politik.

Kan någon svara på dessa frågor? Kanske har boken "Förintelseindustrin" alla svaren på frågorna.