giovedì 8 maggio 2008

Hitlers vinst ~ Hitler‘s victory

~
koncentrationslägret Levanten



the concentration camp Levant


~



Others about: , , , , , , , , , , , , ,

6 commenti:

Anonimo ha detto...

President Mahmoud Ahmadinejad hit på torsdag heter den sionistiska regimen som ett "stinkande lik" och sagt dem som tror att de kan blåsa nytt liv i liket av denna falska och inkräktare regimen är fel.

Lambasting 60-årsdagen av upprättandet av den sionistiska regimen, sade han dem som deltar i ett sådant skamligt ceremoni bör ha i sitt sinne att deras namn kommer att visas som sionistiska brottslingar.

Ta Majlis representanter, sade han filosofi förekomsten av den sionistiska regimen är nu under fråga och inkräktare och falska regimen är på väg mot förintelse.

Den sionistiska regimen är en marionett för mobbning befogenheter, sade han och tillade att den globala arrogans etablerade den sionistiska regimen för 60 år sedan i Palestina att fortsätta sitt historiska struggles med den muslimska världen, men efter den libanesiska nationen slapped det i ansiktet, de är döda råttor.

"Om någon regional länder bistå den sionistiska regimen, de kommer att brinna i brand uppstår till följd av nationer" hat ", sade presidenten.

"Om någon tror att de kan göra någon förändring i den globala beräkningar, de är felaktiga eftersom nationer runt om i världen kommer att begrava dem", ingåtts president Mahmoud Ahmadinejad.

Anonimo ha detto...

Ett elände då man bor ute i skogan, hi hi... ha en bra dag :)

Anonimo ha detto...

Israel=nazistiskt apartheidland. Säger allt.

Anonimo ha detto...

Hej!
Tack för tipset att maila administratören av knuff, nyligen, intressant, m.m. Tror jag ska ta och göra det.

A-K ha detto...

Premiärminister Ehud Olmerts uttalande är minst sagt löjeväckande om man sätter det i relation till alla oförrätter som utförts under dessa sextio år: "Vi, Abrahams ättlingar, har ärvt landet, vi har fyllt det, vi har fått öknen att blomma, vi har byggt och vi har gjort det strålande." Israelerna borde ha lärt sig av historien, men istället upprepar de den bara gång på gång på gång...

Ditt korta, men tydligt talande, inlägg säger det mesta.

Angie Roger ha detto...

Mycket stark och bra framfört i korta ordalag om hur det i verkligheten ser ut ...