mercoledì 17 ottobre 2018

Positiva kvinnofokuserade utvecklingar

 
det finns hela tre partier som funderar på separata mansskatter, Vänsterpartiet, Feministiskt Initiativ, samt Miljöpartiet, hvilket gör att det är en tanke som florerar samt växer i samhällsdebatten. Man kanske börjar med unka 5 %, men när den är väl insatt så kan den enkelt höjas, till 10, 15, 20, kanske även 30, 40, 50 eller än mer. I motsvarande grad bör man sänka skatten på kvinnors inkomster, samt öka bidrag eller andra ersättningar till kvinnor. Det kan börja med att man höjer ersättningar till arbetslösa eller sjukskrivna kvinnor, sedan ensamstående mödrar, o.s.v. för att sedan göra det till alla kvinnor.

En annan väldigt positiv utveckling är att tjejer i princip på egna meriter tagit över universitetsstudierna, men om man inför de väldigt propsade kvoterna även så att kvinnor får minst 50 % av platserna, samt att de sedan får konkurrera med män om resterande 50 % så kommer det ge som resultat att kvinnor kanske besitter 80-90 % av platserna, hvilket blir bra grund för att ni tar över högre studier, högre positioner samt högre löner, samt inflytande.

andra kvoteringar är även bra, att ni får hälften av platserna automatiskt men sedan även får konkurrera på resterande varpå ni får majoriteten.

en väldigt viktig sak är att bevisbördan håller på att ändras, offret för våldtäkt, kvinnomisshandel, eller kräkning behöver mer sällan bevisa sin offerstatus utan det läggs istället på utövaren att bevisa sin oskyldighet. Detta gör att långt fler män kan sättas åt, men även att kvinnors ord sanningsförs, heligförs, hon tros på och får utökat självförtroende.

tjejer överlag är mycket mer insiktsfyllda, medvetna, idag, mycket mer krävande och förutsätter ett visst manligt beteende gentemot dem, samtidigt som en stor mängd killar förstått att tjejer bör sättas främst. Det är i princip bara machokillar som ännu inte förstår det men i övrigt gör vi alla vad vi kan för att behaga kvinnan, och ju mer hon lär sig att egoistiskt utnyttja detta ju bättre kommer hon få det. Kvinnor bör därför lära sig att kräva ännu mer än vad de gör idag, och män måste lära sig att betjäna kvinnan i högre grad - det finns inga gränser för vad en kvinna kan få, och det finns ingen gräns för vad en man kan ge - när båda parter inser detta så kommer kvinnor få det långt mycket bättre och enklare.














~
 

Nessun commento: