mercoledì 22 settembre 2010

Zion Hell

~
att ständeligen benämna Israel som Mellanösterns enda demokrati är nonsens, för övrigt så är inte demokrati förutsatsen för humant beteende, det är en stat som gång efter gång efter gång, samt ideligen där emellan, begår krigsbrott efter krigsbrott, efter människorättsbrott, efter människorättsbrott

~



+ Israel särbehandlas, Côte des Barbaresques, SS-Gaza-Totenkopfverbände, Gaza, Sionistiska antisemitiska soldater, Warsawaghettots hjältinna, L'amour israël

SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, DagDag; Censurerat av DN.

Andra om: , , , ,

9 commenti:

Anonimo ha detto...

Instämmer.

Anonimo ha detto...

Du glömde kommentera häromveckan när palestinierna nästan sprängde ett judiskt dagis med en raket.

Harry Harrysson ha detto...

OK, du föredrar diktatur mot demokrati så säg det då.

Du radar upp en lång rad epitet som passar EU-s definition av antisemitism. Du säger inget om hur Israel ska försvara sig mot terrorism - därför att du sitter klistrad vid TT och ser inte den oändliga rad av attacker från muslimer mot israeler som inte rapporteras där. Minns du 10000 raketer/granater mot judiska kvinnor och barn från Gaza, 40 om dagen veckan före kriget - som du helt nonchalerar pga ren och skär antisemitism. Liksom Goldstein gjorde.

Anonimo ha detto...

Finns inget farligare än när någon tror sig sitta inne på moralisk rätt och då man bara se det man vill se. Vi behöver idealister för att förbättra världen, men idealister som bär sig åt som fotbollshuliganer behöver vi inte.

Anonimo ha detto...

Värst vad man drar upp palestinska attacker i kommenterna. Här är en siffra som kan vara svår att komma undan, det går tre döda palestiner på varje dödad Israel. Sedan är det otroligt korkat att använda antisemitism varje gång nån är kritisk mot Israels regering, ordet har knappt någon laddning längre eftersom det används så felaktigt så ofta (se sagan om flickan och vargen, Cry Wolf på engelska).

Anonimo ha detto...

Harry Harrysson:
Antar att du menar att palestina är demokratin du refererar till. För du kan väll inte mena att apart heid staten Isreal är det?

Tony ha detto...

Det är intressant att det finns så otroligt ologiska människor kvar på denna jord, som sprider den gång efter gång efter gång, utan att tänka där i mellan.

Det är då försvar av en stat blir krigsbrott.
Det är då islamsk terrorism blir humant beteende.
Det är då försvar av en stat blir människorättsbrott.
Det är då islamsk terrorism blir bättre än demokrati.

Anonimo ha detto...

Israel har väl inte det effektivaste politiska systemet, men jämfört med the usual suspects är det den enda nationen i MÖ som kan jämföras med Sverige när det gäller demokratiska kriterier. Det är en friare press i Israel än i Sverige. I de andra staterna är media totalt kontrollerade. Det finns inte ett självständigt rättsväsende. Det hålls inte regelbundna val med oberoende partier eller kandidater.
Skurkstater utan mänskliga rättigheter röstar i FNs råd vilken nation som begått krigsförbrytelser.

Anonimo ha detto...

Undrar hur anonym ovan definierar Israel som en apartheid stat särkilt jämfört med arabiska stater som strävar att vara juden rein. Definitionen sammanfaller väl med den palestinska versionen av en 2 statslösning. Palestinier i 3 stater utan judar och Israel med en palestinsk majoritet. Israel med en judisk majoritet är en apartheid stat. Det är klart araber i majoritet strävar att inte ha några judar, men det är väl inte apartheid. Det är pk.