giovedì 23 settembre 2010

Liberal revolt - What goes around, comes around

~


Liberala partiet: Vi kostade Alliansen två mandat

Det står nu klart, efter gårdagens rösträkning, att Liberala partiet tog de nitton respektive sju röster som Folkpartiet och Alliansen hade behövt för att få sina två extra mandat i Göteborg respektive Värmland.

Liberala partiet (som går till val under namnet Klassiskt liberala partiet) ökar med 500% i Göteborg i årets val. De flesta av rösterna kommer från de liberala väljare som tröttnat på Alliansens oliberala politik, med exempel som fortsatt värnskatt, kassaregisterlagen, FRA-lagen, IPRED-lagen, PNR-avtalet samt förslag på nationell DNA-databas.

Lagar och förslag som dessa och många fler gör att liberaler omöjligen kan rösta på Alliansen och är anledningen till att väljarna valde det liberala alternativ som är Liberala partiet.




Pressmeddelande Liberala partiet.


+ min Svenska valet 2010

SvD, SvD, DN, DN, DN, DN, DN, Gp, Gp, Ssv, Ssv, Hd, Exp, Exp, Exp, Aft, Aft

Andra om: , , , , , , , , , ,

~~~Ett år sedan~~~

- Essentialia.

~

4 commenti:

Anonimo ha detto...

JA, och istället har dessa liberaler givit ”makten” till ett nazi förespråkande parti…

Nalle Puff ha detto...

Bäste anonym der Führer Sweinpälz och hans nya arbetarparti skulle ha kommit in i riksdagen vare sig om Steve och hans helstarriga liberala vänner röstat på det liberala partiet eller på alliansen,

Tharand ha detto...

Jag tänkte också på er när jag såg resultatet i Göteborg. Men glöm inte bort också hur broder 4% och traktor 4% har kostat Alliansen mandatet. Det är garanterat mer än 9 folkpartisympatisörer som taktikröstat, jag känner själv en bekant som röstade på kd i år. Tycker att liberala partiet är ett spännande parti och önskar er lycka till - det är bra att det sätts press på folkpartiet som inte i något avseende kan anses vara liberala längre. Jag ser dem som utbildningspopulister idag.

sofie ha detto...

Ja kassaregisterlagen är inget annat än ett medel för att öka den statliga insynen i privatföretagen. Känns inte alls som en liberal idé. Vidare så klär man in det i ord om att det är till för att minska oärlig konkurrens. De oärliga kommer hitta andra sätt att fuska och kassaregisterlagen ökar kontrollen och belastar företagarna med ännu mer nonsens.