mercoledì 8 settembre 2021

Feminiseringen av samhället

 


 

en sak som sker är ju att kvinnor upptar majoriteten utav de flesta högre utbildningarna, särledes inom samhälle og humaniora, därmed snart även arbetena som kommer därtill, bringandes högre löner, inflytande samt makt

 

en annan sak är att beviskraven blir lägre i fall av våldtäkter eller misshandel av kvinnor, samtyckeslagen är perfekt, förhoppningsvis når vi snart till att kvinnans ord räcker, ibland är det så redan nu, så att män alltid både kan hotas samt dömas utefter kvinnors önskemål.

 

Mansskatten har ju föreslagits flertalet gånger, det kommer säkert så småningom, den bör naturligtvis vara hög, og ju högre den är ju mer bör man sänka era skatter.

 

Kvotering sprider sig, rätt som det är är det äntligen 50/50, sedan mer og mer där ni är i majoritet på alla viktiga funktioner i samhället.

 

samtidigt bör mäns löner hållas stilla, kvinnors höjas, höjas rejält över männens.

 

arbetslösa män bör tvingas till arbete, exempelvis kan de städa hos kvinnor eller på annat sätt arbeta för kvinnor, görandes alla sysslor i samhället som måste göras. Ett system där män arbetar i stället för kvinnan, i kvinnans arbete, där mannen får mat og husrum av kommunen, men där kvinnan får hela lönen av hans arbete, bör utarbetas. Ju fler män som slavförs på detta vis desto bättre är det.

 

I förhållanden är det enklare, og där går utvecklingen mycket snabbare.

 

Det är inte ovanligt numera att vi män gör allt hemarbete, all städning, matlagning, att ni får all fritid att göra vad ni vill, att alla hemmets plikter åläggs oss män, dessutom att ni får njuta fritt där vi förväntas vara samt avkrävs trogenhet.

 

målet är halvnått när vi till fullo är era slavar, slavar på alla sätt og vis, både fysiskt som mentalt, åtråfyllt som sexuellt, arbetsmässigt som ekonomiskt, städmässigt som allt.

 

När ni nått makt, lycka, njutning, tillfredsställelse, frihet, oberoende på alla plan, kan man börja tala om att det perfekta samhället skapats.













~

Nessun commento: