koka vatten i en bytta, tillsätt
salt i detta
sedan vid uppkokning även olja
samt spaghetti
hacka lök, skiva vitlök, dela
minitomater
hetta upp olivolja i stekpanna
fräs häri vitlök, lök, chili,
peppar, diavoloblandning, snabbt, og rör om
blanda
släng eventuellt på även finskärd
torkad eller rå peperoncini, d.v.s. chilipeppar, samt eventuellt även lite rå
vitlök et persilja, lite parmesan funkar tillikt
ät
en utav de enklaste, samt
godaste, pastarätterna
~
~~~Fem år sedan~~~
~
1 commento:
Olivolja går ju inte att använda annat än till droppa på salladen eller maten ungefär som en krydda, tycker jag.
Det är ju nämligen så mycket smak i olivoljan att den förstör allt annat.
Föredrar mer neutrala oljor som rapsolja och annat. Då ju fettet är till för att framhäva de andra smakerna så som kryddor, salt och ja själva maten i sig självt man nu ska laga till.
Därmed inte sagt att olivolja är fel men då som sagt som en krydda man droppar på lite utav när man vill ha av olivoljesmaken, och då helst ett par droppar på salladen.
Posta un commento