venerdì 16 dicembre 2011

USA är

~
en torterandes militaristisk stat
en fascistisk ‘demokrati’

~









+ Bradley Manning follow Obama policy, Idiotiku, Fascisternas retorik, I folkets tjänst, Tragedi, Kriget mot terrorismStatligt sexuellt förtryck, Må vi vandra i fred

SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, DNDN, DN
Beelzebjörn, Rune Lanestrand, Henrik Alexandersson
Taggar: USA, fascism, militarism, militärstat, tortyr, mänskliga rättigheter

3 commenti:

Beelzebjörn ha detto...

Home of the Brave, Land of the Free...

Nå, allt är inte mörker. 2011 markerar året då miljoner människor världen över slutligen fick nog. En växande del av befolkningen i det stora landet i väst står till exempel på gatorna.

Sverige diskuterar upprört om Alexander Bard får säga 'neger'.

Anonimo ha detto...

BH och ofta svenska media föredrar att komma ner med stora släggan mot USA. Egypten använde en del av sitt årliga stöd till vapen. Vapen i MÖ kommer inte endast från USA. Mubarek slog tidigare ner opposition med hjälp av militären. Nu samarbetar broderskapet och militären att slå ner opposition. Broderskapet, Hamas och Hisbullah är rikligt försedda med vapen från Iran och Ryssland. Syrien är rikligt försedda med vapen av samma misstänkta. Syrien är centrum för terrorister och vapenhandling. Varje terroristorganisation är representerade där. Under FNs överinseende har Syrien, Ryssland och Hisbullah byggt upp ett stronghold i Libanon. Gaddafis vapen och missiler fann sin väg till GAza. Sverige per kapita är en stor vapenlangare. Tala om artikel med missvisande bias.

Anonimo ha detto...

Fyll i .......


en torterandes militaristisk stat
en fascistisk ‘demokrati’