venerdì 6 maggio 2011

I folkets tjänst

~
det är vid skarpa lägen som moralen visas
det står nu för alla klart

att Obama är en populistisk mördare

~






+ Tragedi, Geronimo, usa, Sjörövarkung Obama visar på oslipat svärdsdöme, America~Autoerotismo, Nobels fredspris, בָּרָק Ja-Alego

SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, Aft, DNDN, DNDN, DNDN, DN, DN
Andra om: , , , , , , , , , , , ,

~~~Tre år sen~~~

- Guerres injustes.

~

4 commenti:

Pontus ha detto...

Stackars, stackars oskyldiga bin laden.

Nalle Puff ha detto...

Moral är ett vida begrepp, som egentligen bara har med ens egna värderingar att göra.

Det behöver inte alls vara omoraliskt (vilket lustigt ord egentligen det är "omoraliskt")att ha ijhäl en person som bin-Ladin på det sätt som man hade ihjäl honom.

Det är dock när man själv utger sig för att vara en rättsstat som liksom stå över alla andra stater såpass mycket att man får bomba alla länder fritt som man själva inte upplever som rättsstater eller åtminstone inte rätt sorts rättsstat, man får problem med sin egen trovärdighet om börja ha ihjäl folk som man hade ihjäl Obama.

USA har alltså visat att man inte står bakom den rättssäkerhet som man vill bomba på alla andra (ingen rättssäkerhet ingen demokrati), och USA har visat att man är en långt mycket effektivare terrormaskin än al-qaida.

För egen del så tänker jag inte gråta bin-Ladin, jag tänker inte gråta över de amerikaner, engelsmän, fransmän som dör i terrordåd och jag kräver att Sverige skall lämna alla muslimska länder.

Alla gör ju inte ens det, en del skithögar hycklar nu om hur synd det är om Osama medan de i nästa ögonblick vill utöka klanvåldet i Libyen, jag ser såna människor som kloakråttor utan livsvärde.

Anonimo ha detto...

Sluta vara får, det är ju bara en vanlig tomte eller fårahede på bilden. Det ser inte ens ut som bin laden inte ens snett bakifrån. Varför äter ni allt som ges genom media. Varför granskar ni inte situationen i ert eget huvud. Vakna vakna vakna vakna vakna.

Anonimo ha detto...

När jag blir saudisk miljardär, ska jag också ha en 8-tums TV