sabato 3 dicembre 2011

Endlösung

~
Under 1950-talet försökte man missionera den ‘svenska’ synen på leverne ock kultur till zigenarna, man ville inte bara hjälpa dem ur misären og in i bostäder, utan man ville även lära dem bort ifrån sitt språk samt sin kultur och in i det svenska samhället med det svenska språket - så att zigenar- och tattarproblemet löstes en gång för alla, en kulturell Endlösung.



















~

Om romerna, samt tattarna, deras historia et kontext, og dessas aktuella språk, i både Sverige som resten utav Europa, står att finna i boken Europas tungomål.

+ De rasistiska socialdemokraterna, Tiggeri, Romani i svenskan (G. Carling)

Censurerad utav Dagens Nyheter
Taggar: Sverige, zigenare, romer, tattare, antiziganism, antiromsk, kulturmord, utrotning, nationalism, nationalsocialism, folkhemmetetnocentrism

~~~Tre år sedan~~~

- De trenne sodomitiska synderna

~

4 commenti:

Nalle Puff ha detto...

Jomen, det var ju förfärligt att ge dem bröd, mänskliga rättigheter och bostad.

Naturligtvis så borde man behandlat dem på samma sätt som man idag behandlar dem i Italien. Frankrike och Rumänien. Dessa tre latinska länder är verkligen ett stort föredöme på området, och verkligen något att ta efter i zigenarfrågan.

Tvångssteriliseringar däremot borde bara gälla för liberala pk-företrädare, rentutav så att man hade kunnat sätta dem i koncentrationsläger alternativt nackskott med för den delen.

S.A.I. Steve Lando ha detto...

Om du eftersöker högre kunskap om hur man behandlar dem i Italien, Frankrike eller Rumänien, så står även detta att finna i boken 'Europas tungomål'.

Giggidi ha detto...

tycker det är bra att folk lär sig nya språk, speciellt det språk vars land man bor i och det är bra om man tar till sig landets kultur en del också. Dock är det förjävligt att känna sig tvingad till det. För min egna del skulle det inte kännas som ett tvång, det skulle va ganska kul... om jag gillade landet.

Nalle Puff ha detto...

Jag vet att du inga kunskaper har utan bara i din såkallade bok skriver såsom du tror och vill att saker & ting ska förhålla sig.

Det är det som är problemet med er pk-pack, ni tror, ni påstår men ni vet inte ett skit, eller så bara förnekar ni sanning och verklighet.

Och jag tycker utav hela mitt hjärta att ni kan dra åt helvete med era jävla lögner och fördomar.